Închide meniul

Antonio Conte nu s-a putut stăpâni! Antrenorul a sărit la gâtul arbitrului după Udinese – Inter 0-0. Ce suspendare riscă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 11:09

Antonio Conte nu s-a putut stăpâni! Antrenorul a sărit la gâtul arbitrului după Udinese – Inter 0-0. Ce suspendare riscă

Antonio Conte va semna cu Tottenham

Zuma Press / Alfredo Falcone via Hepta

Antonio Conte a fost supărat pe faptul că secundul a arătat de la margine doar patru minute de prelungire pentru repriza a doua. Antrenorul lui Inter a fost eliminat in minutul 90+1 pentru protestele vehemente.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte a sărit la gâtul arbitrului după Udinese – Inter 0-0 

După fluierul final, Conte l-a urmărit pe arbitrul Fabio Maresca pe tunelul care asigură accesul către gazon, scrie Gazzetta Dello Sport. Sursa citată menționează că antrenorul lui Inter s-a arătat foarte nervos și a fost aproape de un conflict fizic cu centralul jocului. 

“Am avut o neînțelegere asupra minutelor de prelungire. Arbitrul mi-a dat galben și apoi a decis să mă elimine. Am crezut că patru minute nu au fost de ajuns în acele circumstanțe. Arbitrul ia deciziile și trebuie să le acceptăm, chiar dacă nu suntem de acord cu ele”, a explicat Conte după meciul cu Udinese. 

Antrenorul lui Inter a fost calmat cu greu de jucătorii săi. El riscă să fie suspendat cel puțin patru etape, dacă va fi vinovat pentru comportament violent. Conte va rata cel puțin următoare partidă de campionat a echipei sale, duelul cu Benevento.  

Antonio Conte il vrea pe Răzvan Marin la Inter

Tehnicianul Interului a pus ochii pe Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari. Antonio Conte ia în calcul un transfer al românului la Inter Milano. Marin ar deveni coleg cu Andrei Radu pe Giuseppe Meazza. Mutarea ar putea avea loc la vară, când Marin ar urma să îi ia locul lui Marcel Brozovici, care vrea să plece de la Inter, scriu italienii.  

Reclamă

La vară, Cagliari trebuie să îi achite 10 milioane de euro lui Ajax în schimbul lui Răzvan Marin, care a ajuns în Serie A sub formă de împrumut. Sarzii ar putea obţine însă imediat un profit uriaş. Inter e gata să achite între 15 şi 20 de milioane de euro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și