Închide meniul

Antonio Sefer, mesaj superb de susţinere pentru fanii echipei sale din Israel. Aceştia au reacţionat imediat: „Eşti rege”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 14:50

Reclamă
Antonio Sefer, mesaj superb de susţinere pentru fanii echipei sale din Israel. Aceştia au reacţionat imediat: „Eşti rege

Antonio Sefer, mesaj superb de susţinere pentru fanii echipei sale din Israel

Antonio Sefer, la plecarea în Israel / AntenaSport

Antonio Sefer a transmis un mesaj superb de susţinere pentru fanii echipei sale din Israel. Fostul jucător al Rapidului le-a spus suporterilor lui Hapoel Beer Sheva că se gândeşte mereu la ei şi de-abia aşteaptă să se întoarcă în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au fost impresionaţi şi i-au întors cuvintele frumoase lui Antonio Sefer.

Antonio Sefer, mesaj superb de susţinere pentru fanii echipei sale din Israel

”Dragi fani, vreau doar să spun că mă gândesc la voi tot timpul. Acesta este cel mai greu moment pe care l-ați traversat vreodată și nimeni nu vă poate repara sufletele.

Ceea ce vi s-au întâmplat sunt lucruri pe care nimeni nu și le poate imagina. Sunt alături de Israel, sunt alături de voi, vă iubesc. Îmi este dor de Israel și aștept să mă întorc. Mă rog pentru voi”, a scris Antonio Sefer pe Instagram.

”Ești rege, apreciem mult că te-ai gândit și ești alături de noi. Ne înțelegi foarte bine sentimentele și abia așteptăm să ne reîntâlnim și să ne revedem în vremuri mai bune””Ne-ai ajuns la suflet. Te iubim și îți mulțumim pentru efort”, ”Ești uimitor, Toni!”, au reacţionat fanii lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

Antonio Sefer s-a întors în România după atacurile din Israel: „Plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva”

Antonio Sefer s-a întors în România după atacurile din Israel. Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva spune că a primit acceptul să revină în ţară după ce Israel a fost atacată cu peste 5.000 de rachete de către organizaţia paramilitară Hamas.

Antonio Sefer a fost foarte afectat de ce se întâmplă în Israel. El a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi imediat după atacurile şocante ale Hamas.

Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a spus, în lacrimi, Antonio Sefer pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător al Rapidului s-a adăpostit într-un buncăr alături de vecini şi de suporterii echipei la care evoluează, Hapoel Beer Sheva.

În Israel mai evoluează un alt român, Adrian Păun, fost jucător al lui CFR Cluj. El anunţa că i s-a transmis din partea clubului său, Ihud Bnei Sakhnin, să nu vorbească despre războiul în care e implicat în prezent statul Israel.

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a transmis un mesaj tranşant legat de situaţia din Israel. „Cetăţeni ai statului Israel, suntem în război şi vom câştiga”, le-a transmis premierul Benjamin Netanyahu cetăţenilor săi.

Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului: „Situația nu e bună. Au fost multe rachete”

Adrian Păun, care a evoluat în trecut la CFR Cluj, a fost martor la atacurile asupra Israelului. Păun (28 de ani) evoluează la formaţia israeliană Ihud Bnei Sakhnin.

Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot să vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a declarat Adrian Păun pentru sursa citată.

Statul Israel a intrat în stare de război, după ce a fost atacat de organizația paramilitară palestiniană Hamas cu peste 5.000 de rachete! Meciurile Israel – Elveţia şi Kosovo – Israel au fost amânate.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și