Închide meniul

Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului: „Situația nu e bună. Au fost multe rachete”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2023, 12:18

Reclamă
Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului: „Situația nu e bună. Au fost multe rachete

Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului

Colaj Twitter, Hepta, Profimedia cu ce se întâmplă în Israel

Adrian Păun, care a evoluat în trecut la CFR Cluj, a fost martor la atacurile asupra Israelului. Păun (28 de ani) evoluează la formaţia israeliană Ihud Bnei Sakhnin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Israel se mai află şi Antonio Sefer, fost jucător al Rapidului, care evoluează la Hapoel Beer Sheva.

Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului

Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot să vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a declarat Adrian Păun pentru gsp.ro.

Statul Israel a intrat în stare de război, după ce a fost atacat de organizația paramilitară palestiniană Hamas cu peste 5.000 de rachete! În momentul acesta nu se ştie ce se va întâmpla cu meciul Israel – Elveţia, programat peste 5 zile în preliminariile EURO 2024.

Israel – Elveţia ar urma să se dispute, potrivit programului oficial, joi, 12 octombrie, de la ora 21:45. Potrivit sursei citate, meciul s-ar putea disputa în Cipru.

Reclamă
Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului
Adrian Păun, fost fotbalist la CFR Cluj, martor la atacurile asupra Israelului

Meciurile din campionatul Israelului au fost amânate

În urma atacurilor Hamas, meciurile din campionatul Israelului de azi şi mâine au fost amânate.

Ministrul Apărării și Comandatul Poliției din Israel au declarat stare de război pe teritoriul țării, după atacurile care au provocat decesul a cel puţin 5 persoane şi rănirea altor 100.

Rezerviștii au fost mobilizați și chemați în unitățile lor. Au fost peste 5.000 de rachete lansate spre Israel dinspre Hamas în această dimineaţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem supuşi unui atac masiv”

Cetăţeni ai statului Israel, suntem în război şi vom câştiga”, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Hamas a făcut o greşeală importantă în această dimineaţă. Suntem în stare de război, a declarat ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, în cadrul unui briefing de presă.

Suntem supuşi unui atac masiv dinspre Fâşia Gaza. În prezent, există 21 de confruntări active în sudul Israelului. Întreaga regiune sudică este închisă circulaţiei civile, a mai spus el.

Israel este pe locul 3 în grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu 11 puncte din 6 partide. Naţionala noastră are un punct peste Israel, fiind pe locul 2 în grupă.

Meciul Israel – România ar urma să se dispute pe 18 noiembrie în Israel, de la ora 21:45.

Acasă, România a făcut 1-1 cu Israel. Denis Alibec a deschis scorul în minutul 27, iar Israel a egalat prin Gloukh, în minutul 53.

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România!

Vedeta Israelului s-a accidentat şi va rata meciul cu România! „Triclorii” mai au de disputat patru meciuri din preliminariile EURO 2024 şi se luptă pentru un loc la turneul final cu Israel.

Reclamă

Echipa cu care tricolorii au remizat pe Arena Naţională nu se va putea baza în ultimele patru meciuri pe vedeta echipei. Manor Solomon, atacantul celor de la Tottenham, s-a accidentat şi va rata duelul cu România, programat pe 18 noiembrie.

Atacantul de 24 de ani al celor de la Tottenham a suferit o accidentare la genunchi, iar theathletic.com anunţă că israelianul va fi indisponibil pentru următoarele două luni.

Israel, echipa de pe locul 3 din Grupa I, se luptă cu România pentru un loc la turneul final de vara viitoare din Germania. La fel ca naţionala noastră, Israel mai are de disputat patru meciuri din preliminarii, urmând să dispute meciul cu România pe teren propriu, pe 18 noiembrie.

Manor Solomon a ajuns la Tottenham în această vară, semnând cu Spurs un contract valabil pe cinci ani. Sezonul trecut, el a evoluat la Fulham sub formă de împrumut de la Şahtior, după izbucnirea războiului din Ucraina.

Cotat la 18 milioane de euro pe transfermarkt.com, Solomon are 37 de selecţii în echipa naţională a Israelui, reuşind să înscrie 7 goluri. În acest sezon, el a evoluat în 6 meciuri în tricoul lui Spurs, oferind 2 pase de gol în Premier League. În meciul cu România de pe Arena Naţională, încheiat la egalitate, scor 1-1, Manor Solomon a fost integralist.

Programul României în preliminariile EURO 2024

Meciurile cu Belarus şi Elveţia de pe 12 octombrie, respectiv 21 noiembrie, vor fi transmise în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și