Închide meniul

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan! Ce se va întâmpla cu românul

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 14:05

Reclamă
Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan! Ce se va întâmpla cu românul

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci amical la Galatasaray/ Profimedia

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român ar putea rămâne la campioana din Turcia în sezonul viitor, după ce Okan Buruk a fost impresionat de evoluţiile sale, din meciurile amicale din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a revenit la Galatasaray, după împrumutul din sezonul trecut de la Pisa. Internaţionalul român de 24 de ani a fost curtat, în această vară, şi de alte echipe, însă va rămâne la campioana Turciei.

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan

Presa din Turcia anunţă că Galatasaray s-a răzgândit, în privinţa lui Olimpiu Moruţan. Okan Buruk, antrenorul campioanei din Superlig, i-a anunţat pe oficialii turci că vrea ca internaţionalul român să rămână la echipa sa, în sezonul viitor.

După ce le-a atras atenţia altor cluburi, din zona Golfului sau din Turcia, se pare că în cele din urmă Moruţan va rămâne la Galatasaray, formaţie la care mai are contract până în vara lui 2026.

De asemenea, şi evoluţiile de la Pisa ale lui Moruţan, din sezonul trecut, au contat pentru Okan Buruk. Mijlocaşul român a bifat 36 de meciuri pentru trupa din Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a bifat deja un meci oficial la Galatasaray, în acest start de sezon. Mijlocaşul a fost trimis în teren de Okan Buruk în duelul cu Zalgiri, din turul doi preliminar din Champions League.

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău şi-a găsit echipă. Mijlocaşul de 26 de ani va pleca de la Galatasaray, în această vară, însă va rămâne în Turcia. Internaţionalul român este dorit cu insitenţă de Konyaspor.

Presa din Turcia anunţă că oficialii de la Konyaspor sunt în negocieri avansate cu Alexandru Cicâldău. „Mai este de reglat un mic detaliu la salariu”, notează bbnharber.com.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român va fi transferat sub formă de împrumut de la Galatasaray, contractul său cu campioana Turciei urmând să expire în vara lui 2026.

De asemenea, sursa citată mai sus notează faptul că Alexandru Cicâldău şi-ar fi dat deja acordul pentru transferul la Konyaspor: „Negocierile au decurs bine și mijlocașul în vârstă de 26 de ani a acceptat să vină la Konyaspor. Mai este de reglat un mic detaliu, la salariu, cu conducerea lui Galatasaray”, mai scriu jurnaliştii turci, conform sursei citate mai sus.

Alexandru Cicâldău nu intră în planurile celor de la Galatasaray pentru următorul sezon. Mijlocaşul nu a fost utilizat de Okan Buruk nici în primul meci al sezonului, din preliminariile Champions League, contra celor de la Zalgiris.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și