Închide meniul

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău! Ce se va întâmpla cu cei doi români

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 19:57

Reclamă
Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău! Ce se va întâmpla cu cei doi români

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, la Galatasaray/ Profimediaimages

Antrenorul lui Galatasaray a transmis un mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Okan Buruk a declarat că cei doi internaţionali români vor reveni la formaţia turcă, în această vară, după ce împrumuturile lor vor expira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Alexandru Cicâldău, cât şi Olimpiu Moruţan, au fost convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Partida cu Kosova va fi live pe Antena 1, pe 16 iunie, de la ora 21:45.

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Antrenorul turcilor de la Galatasaray îşi face planurile pentru sezonul viitor, după ce în această stagiune, echipa sa a reuşit să câştige titlul în Superlig.

Okan Buruk a dezvăluit şi ce se va întâmpla cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, în această vară. Ambii jucători au fost împrumutaţi de Galatasaray în stagiunea trecută, la Al-Ittihad Kalba, respectiv Pisa.

Antrenorul campioanei Turciei a dezvăluit că cei doi internaţionali români vor reveni la Galatasaray, urmând să fie evaluaţi pentru a se decide dacă vor rămâne, sau vor fi şi în sezonul viitor împrumutaţi.

Reclamă

Pe lângă Cicâldău şi Moruţan, alţi trei jucători vor reveni din îmrpumuturi la Galatasaray, iar cel care a intrat în atenţia lui Buruk este Mustafa Mohammed, cel care a evoluat la Nantes în sezonul trecut.

„Taylan, Emre, Mustafa Mohammed, Moruțan, Cicâldău se vor întoarce din împrumuturi. Vom evalua acești jucători după sosirea lor. În prezent, au plecat atacanții Mauro Icardi și Bafetimbi Gomis. Dacă nu va veni altcineva, vrem să-l evaluăm pe Mohammed Mostafa”, a declarat Okan Buruk, conform presei din Turcia.

Olimpiu Moruţan este dorit de o echipă din Serie A

Olimpiu Moruţan este gata de un transfer în Serie A! Galatasaray şi-a dat acordul pentru mutarea internaţionalului român la Salernitana. Moruţan a evoluat ultima data la Pisa, în Serie B, sub formă de împrumut de la formaţia turcă.

Reclamă 4 / 0/3

Salernitana şi-a manifestat interesul pentru Olimpiu Moruţan, însă oficialii italieni aşteptau răspunsul celor de la Galatasaray, formaţie de care aparţine mijlocaşul român.

Turcii se pare că ar fi de acord cu un transfer al internaţionalului român la formaţia din Serie A, a anunţat presa din Turcia în urmă cu ceva timp.

Salernitana şi Galatasaray se pare că vor face un schimb de jucători. Olimpiu Moruţan va merge în Serie A, iar la formaţia din Turcia va merge Erik Botheim, un vârf norvegian de 23 de ani.

Internaţionalul român, convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională, a bifat 36 de meciuri pentru formaţia de Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și