Închide meniul

Antrenorul lui Rangers confirmă cel mai negru scenariu în privinţa accidentării lui Ianis Hagi. „Am vorbit cu el, va lipsi tot restul sezonului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2022, 16:56 / Actualizat: 25 ianuarie 2022, 18:56

Antrenorul lui Rangers confirmă cel mai negru scenariu în privinţa accidentării lui Ianis Hagi. „Am vorbit cu el, va lipsi tot restul sezonului!

Ianis Hagi a ieșit accidentat în ultimul meci al lui Rangers

Colaj Profimediaimages

Ianis Hagi s-a „rupt” în startul meciului de Cupă dintre Rangers şi Stirling. A fost supus unui RMN şi a primit veşti teribile. Nu va mai putea evolua în acest sezon şi riscă să rateze şi startul campaniei de UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni van Bronckhorst: „Am vorbit cu Ianis Hagi, speră să recupereze cât mai repede”

Ianis Hagi are nevoie de o operaţie. A mers la control ieri şi, din păcate, va lipsi pentru tot restul sezonului.

Eu am vorbit ieri cu Ianis, gândeşte pozitiv şi este concentrat să se recupereze cât mai repede„, a declarat Giovanni van Bronckhorst potrivit footballscotland.co.uk.

Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și ar fi fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Intervenția chirurgicală a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

Dacă pronosticul se verifică, Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Reclamă

Scoţienii vorbeau despre o accidentare uşoară

Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști spunea că, după primele teste accidentarea nu este gravă. „În funcție de zona în care s-a produs impactul, vom ști ce trebuie să luăm în considerare. Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc.

Pare că a fost mai mult o schimbare făcută din precauție. Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, a explicat doctorul, conform footballinsider247.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi a suferit ruptură de ligamente încrucişate
  • Anunţul făcut de Giovanni van Bronckhorst

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și