Închide meniul

Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru Denis Drăguș! Şenol Güneş nu s-a ferit de cuvinte: „Dacă nu face asta..”

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 17:47

Reclamă
Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru Denis Drăguș! Şenol Güneş nu s-a ferit de cuvinte: „Dacă nu face asta..

Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru Denis Drăguș!

Profimedia

Antrenorul lui Trabzonspor, Şenol Güneş, a venit cu un avertisment pentru Denis Drăguș! Tehnicianul turc nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre situația atacantului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şenol Güneş a spus că, în opinia sa, Denis Drăguș este un jucător talentat, însă principala sa problemă este legată de faptul că, uneori, nu dă tot ce poate pe teren.

Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru Denis Drăguș!

Denis Drăguș a ajuns la 8 meciuri fără gol marcat la Trabzonspor. Având în vedere această situație, tehnicianul i-a transmis un mesaj direct: fie va munci mai mult, fie va pleca de la echipă.

”I-am spus și eu: ’Ai talent, forță fizică și viteză’. Dacă s-ar fi folosit de aceste lucruri în acest meci, ar fi marcat. Uneori face unele mișcări diferit.

După părerea mea, el poate juca extremă dreapta, extremă stânga, atacant central, orice poziție, dar atunci când nu are entuziasm, nu este în joc oriunde ar juca. Nu îmi este clar ce face, dar se descurcă bine în situațiile de doi contra unu.

Reclamă
Reclamă

El are ocazii, dar dacă are zece ocazii, ar trebui să transforme cinci dintre ele în gol. El nu a avut succes cu niciuna. Dacă nu va face asta, va fi o furtună pentru el în timpul meciului. Dacă se va descurca, nu aș renunța la el.

Ca atacant central, este un fotbalist dinamic. El știe că fie va munci din greu pentru a ieși din această situație negativă și pentru a nu-și mai face griji deloc, fie nu va mai fi aici”, a spus antrenorul lui Trabzonspor, în cadrul unei conferințe de presă.

Denis Drăguș, făcut praf în Turcia!

Denis Drăguș a fost făcut praf în Turcia! Jucătorul legitimat la Trabzonspor a fost ținta unor critici dure, după partida cu Beșiktaș.

Reclamă

La finalul partidei, antrenorul lui Trabzonspor nu s-a ferit de cuvinte și a catalogat prestația lui Drăguș drept „un eșec”.

”Drăguș a fost deconectat de la meci! Am decis după ceva timp să îl scot. Putem privi evoluția lui ca pe un eșec”, a spus tehnicianul lui Trabzonspor.

Totodată, un analist sportiv din Turcia, Senol Ustaomer, a declarat că Denis Drăguș a arătat ca un fundaș al echipei adverse.

„Șenol Guneș i-a făcut față bine lui Denis Drăguș. Atacantul român a jucat de parcă era fundaș al lui Beșiktaș”, a spus analistul, la televiziunea aSpor.

Până în momentul de față, Drăguș a înscris un singur gol pentru Trabzonspor, în partida cu Ruzomberok, din turul 2 preliminar al UEFA Europa League.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și