Închide meniul

Antrenorul propus de Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a început să râdă când a fost întrebat de preluarea lui Manchester United: „Este ziua păcălelilor?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 17:48 / Actualizat: 22 noiembrie 2021, 14:59

Antrenorul propus de Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a început să râdă când a fost întrebat de preluarea lui Manchester United: „Este ziua păcălelilor?

Antrenorul propus de Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a început să râdâ

Hepta

„Este ziua păcălelilor?”, a fost răspunsul scurt şi clar al lui Enrique, prin care a refuzat o eventuală ofertă din partea „diavolilor roşii”. Zinedine Zidane şi Erik ten Hag sunt principalii favoriţi să îi ia locul lui Solskjaer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis de la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis după Watford – Manchester United 1-4. „Diavolii” au ajuns pe locul 7 în clasament după ce au suferit a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat.

Fletcher și Carrick vor asigura interimatul până când se va ajunge un acord cu un antrenor de top. Zinedine Zidane este mare favorit să devină managerul lui United!

Ole Gunnar Solskjaer, cu lacrimi în ochi

Ole Gunnar Solskjaer a reacționat după meciul Watford – Manchester United 4-1. Antrenorul norvegian a părăsit terenul în lacrimi. Norvegianul a mers la fanii lui United și i-a salutat emoționat, gest pe care presa britanică la interpretat ca pe unul de adio.

„Întotdeauna am încredere în mine. Da, cred că putem să redresăm situația. Simt dezamăgirea fanilor. Și eu sufăr la fel ca ei. Ne e rușine de noi pentru felul în care am pierdut. Știm că suntem într-o perioadă foarte proastă și într-o situație dificlă, dar acesta este fotbalul. Trebuie să ne cerem scuze.

Reclamă

Lucrez pentru clubul Manchester United, fac asta de 18 ani. Avem o comunicare bună. Dacă clubul s-a gândit să ia o decizie, atunci asta este între mine și club.

Rezultatele nu sunt suficient de bune, știm asta. Am avut 30 de meciuri fără înfrângere în deplasare și acum am pierdut două la rând. Am primit patru goluri în ambele meciuri, așa că, desigur, ceva nu este în regulă”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, pentru Sky Sports.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și