Închide meniul

Anunț bombă înaintea decernării Balonului de Aur! Cine ar fi marele câștigător. Lista apărută în presa din Spania

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 18:31

Anunț bombă înaintea decernării Balonului de Aur! Cine ar fi marele câștigător. Lista apărută în presa din Spania

Cum arată "lista finală" la Balonul de Aur

Profimediaimages

Presupusul rezultat al votului pentru Balonul de Aur face valuri pe rețelele de socializare. O listă, despre care se spune că ar reprezenta clasamentul final al cursei pentru trofeu, a fost „scăpată” în mediul online și preluată de jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine ar urma să câștige Balonul de Aur 2021

Potrivit listei respective, câștigătorul Balonului de Aur va fi polonezul Robert Lewandowski, cu 627 de voturi. Pe locul al doilea, după Lewandowski este Lionel Messi. Podiumul e completat de Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid.

Primul în afara podiumului este Mohamed Salah, egipteanul minune de la Liverpool. Pe locurile cinci și șase se află Jorginho și, respectiv, Mbappe, urmați de N’Golo Kante și Erling Haaland.

În mod surprinzător, abia pe locul 9 apare și Cristiano Ronaldo, văzut de mulți drept unul dintre favoriții la trofeu. Top 10 este completat de Kevin de Bruyne, mijlocașul lui Manchester City.

Lista jucătorilor la Balonul de Aur, potrivit listei apărute în presa din Spania

1.Robert Lewandowski (Bayern Munchen)
2.Lionel Messi (Barcelona / PSG)
3.Karim Benzema (Real Madrid)
4.Mohamed Salah (Liverpool)
5.Jorhinho (Chelsea)
6.Kylian Mbappe (PSG)
7.N’Golo Kante (Chelsea)
8.Erling Haaland (Borussia Dortmund)
9.Cristiano Ronaldo (Juventus / Man United)
10.Kevin de Bruyne (Manchester City)

Reclamă

Kylian Mbappe: „Messi merită Balonul de Aur!”

Kylian Mbappe a avut cuvinte uriașe pentru noul său coleg de la PSG. Messi a înscris două goluri în victoria parizienilor cu RB Leipzig din Champions League, scor 3-2. Mbappe e de părere că nu e vreun alt jucător mai îndreptățit să câștige Balonul de Aur decât Lionel Messi.

„Este cel mai bun jucător din lume. Este un privilegiu că joacă alături de noi, asta am spus mereu. Merită să câștige Balonul de Aur. A fost un penalty și el l-a executat. La al doilea, a venit și mi-a spus ‘ia-l tu’. Era pe final și m-a lăsat pe mine”, a spus Mbappe, la finalul meciului PSG – Leipzig 3-2.

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, France Football va elimina treptat nume de pe listă, iar în marea finală vor rămâne doar trei candidați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine ar fi marele câștigător al Balonului de Aur
  • Lista apărută în presa din Spania

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și