Închide meniul

PSG – Leipzig 3-2 | „Merită Balonul de Aur”. Kylian Mbappe, cuvinte URIAȘE la adresa lui Lionel Messi. „Este cel mai bun din lume! E un privilegiu să joc alături de el”. Dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat la penalty-uri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 1:04

Reclamă
PSG – Leipzig 3-2 | „Merită Balonul de Aur. Kylian Mbappe, cuvinte URIAȘE la adresa lui Lionel Messi. „Este cel mai bun din lume! E un privilegiu să joc alături de el. Dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat la penalty-uri!

Kylian Mbappe l-a lăudat pe Lionel Messi după PSG - Leipzig 3-2

Profimediaimages

Starul argentinian s-a făcut remarcat în momentul în care oaspeții conduceau cu 2-1. Messi a restabilit egalitatea și a înscris un super-gol de la 11 metri. Mbappe a scos penalty-ul și a fost surprins în timp ce i-a transmis coechipierului să execute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, după PSG – Leipzig 3-2: „Este un privilegiu să joc lângă Messi!”

Este dificil în Champions League, toate meciurile sunt așa. În fața fanilor noștri am câștigat și am urcat pe primul loc în grupă, asta trebuie să ne amintim din această partidă. Nu am făcut un meci rău, cred că au fost multe lucruri pozitive. Au fost și unele mai puțin bune, dar se întâmplă și așa ceva când joci cu echipe bune. Noroc….nu! Norocul noi l-am provocat, nu poate fi vorba de noroc într-o asemenea confruntare. Putem avea meciuri mai slabe, dar astăzi nu cred că am avut noroc„, a declarat Kylian Mbappe imediat după meci.

Mbappe a dezvăluit de ce l-a lăsat pe Lionel Messi să execute primul penalty acordat de arbitru. Starul de 22 de ani, care are o cotă de piață de 160 de milioane de euro, a vorbit superb despre coechipierul său.

Este normal, este o formă de respect (n.r. să îl lase pe Messi să execute lovitura de la 11 metri). Este cel mai bun jucător din lume. Este un privilegiu că joacă alături de noi, asta am spus mereu. Merită să câștige Balonul de Aur. A fost un penalty și el l-a executat. La al doilea, a venit și mi-a spus ‘ia-l tu’. Era pe final și m-a lăsat pe mine„, a spus Mbappe, citat de L’Equipe.

Reclamă

Din păcate pentru el, atacantul francez a ratat de la punctul cu var, în minutul 90+4. A trimis peste transversală, execuție care a amintit de cea avută de Kylian pe Arena Națională. Reprezentativa Franței a fost eliminată atunci de la EURO 2020.

Totuși, Mbappe a reușit să își treacă numele pe tabelă în minutul 9, din pasa lui Draxler, și a ajuns la cifre uluitoare. A ajuns la 40 de goluri la care a contribuit, în Champions League, de la venirea la PSG (sezonul 2017-18). A marcat de 22 de ori și are 18 pase decisive. În aceeași perioadă, numai Robert Lewandowski s-a descurcat mai bine!

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, „panenka” din penalty

Lionel Messi a fost eroul lui PSG în UEFA Champions League. Superstarul argentinian a reușit o „dublă” de senzație în meciul cu RB Leipzig și a adus victoria pe Parc des Princes.

La scorul de 1-2 pentru RB Leipzig, Messi a egalat din pasa lui Kylian Mbappe și a readus speranțele pe Parc des Princes. La doar câteva minute, superstarul francez a obținut penalty și l-a lăsat pe argentinian să execute.

Messi a înscris un gol fabulos. Acesta a marcat din „panenka” și i-a dus pe parizieni cu un pas mai aproape de calificarea în următoarea fază a competiției. PSG are 7 puncte la finalul turului, cu unul mai mult decât Manchester City. Club Brugge a adunat patru puncte, iar Leipzig este pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și