Închide meniul

Anunț șoc în fotbalul mondial! Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen. Unde vrea să joace starul polonez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 14:04

Anunț șoc în fotbalul mondial! Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen. Unde vrea să joace starul polonez

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen

Profimedia

Robert Lewandowski vrea să joace pentru Real Madrid, scrie as.com. Potrivit sursei citate, clubul de pe Bernabeu este prioritatea principală pentru vârful de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a cerut să plece de la Bayern Munchen și vrea să joace la Real Madrid

„Lewa” ar fi dispus să accepte și un salariu mai mic ca să joace pentru Real Madrid. Sursa citată notează că transferul s-ar putea realiza chiar vara viitoare. Polonezul și-ar dori să-și demontreze talentul și în alt campionat de top, pe finalul carierei.

Lewandowski ar fi putut să plece de la Bayern chiar în această vară, dar clubul bavarez s-a opus. În vara lui 2022, când polonezul va intra în ultimele 12 luni de contract, campioana Germaniei va fi într-o situație similară cu cea de acum a lui PSG, care nu reușește să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe.

Robert Lewandowski este la Bayern Munchen din 2014, când a venit liber de contract de la Borussia Dortmund. În 339 de meciuri pentru bavarezi, atacantul polonez a înscris 307 goluri, fiind golgheter în Bundesliga de șase ori.

Robert Lewandowski, reacție dură înaintea galei pentru Balonul de Aur

Robert Lewandowski, unul dintre favoriţii la Balonul de Aur 2021, trage un semnal de alarmă înaintea decernării mult râvnitului trofeu. Superstarul lui Bayern speră ca voturile să nu fie influenţate la ediţia din acest an.

Reclamă

Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, este importantă pentru voturi. Întrebarea mea este: includem şi performanţele din 2020, când s-a anulat ceremonia? Am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren”, a spus Robert Lewandowski, citat de 90min.com

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și