Închide meniul

Robert Lewandowski iese la atac înaintea decernării Balonului de Aur: „Includem şi performanţele din 2020? Sper că voturile vor fi bazate pe performanţele de pe teren!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 19:30

Reclamă
Robert Lewandowski iese la atac înaintea decernării Balonului de Aur: „Includem şi performanţele din 2020? Sper că voturile vor fi bazate pe performanţele de pe teren!

Robert Lewandowski iese la atac înainte de decernarea Balonului de Aur

Profimedia

Robert Lewandowski iese la atac înaintea decernării Balonului de Aur

Robert Lewandowski, unul dintre favoriţii la Balonul de Aur 2021, trage un semnal de alarmă înaintea decernării mult râvnitului trofeu. Superstarul lui Bayern speră ca voturile să nu fie influenţate la ediţia din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, este importantă pentru voturi. Întrebarea mea este: includem şi performanţele din 2020, când s-a anulat ceremonia? Am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren”, a spus Robert Lewandowski, citat de 90min.com.

Robert Lewandowski e o mașinărie de goluri! Polonezul are cifre extraterestre pentru Bayern Munchen în 2021

Robert Lewandowski a reușit o „dublă” pentru Bayern Munchen în meciul cu Dinamo Kiev, din cadrul grupei E din UEFA Champions League.

Cu cele două reușite în poarta echipei lui Mircea Lucescu, Robert Lewandowski a ajuns la cifre astronomice. Mai exact, polonezul a marcat în absolut toate aparițiile pe care le-a avut pentru Bayern, pe teren propriu, în 2021.

Reclamă
Reclamă

Recordul lui Lewandowski, în 2021, pe Allianz Arena, este ireal: 27 de goluri în 14 meciuri. Mai mult, în ultimele 24 de meciuri disputate de atacantul de 33 de ani în Champions League, polonezul a înscris 18 goluri.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și