Închide meniul

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 21:37

Reclamă
Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024

Andrei Burcă şi Radu Drăguşin, în România - Ucraina 3-0 / Profimedia Images

Italienii au făcut un anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024. Jurnaliştii italieni susţin că Napoli va încerca să îl transfere în această vară pe fundaşul de 22 de ani al naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost dorit şi în iarnă de Napoli, dar românul a preferat să meargă la Tottenham, în Premier League. Acum, fosta campioană a Italiei va încerca să îl transfere din nou pe noul star al României.

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024

Atenția lui Napoli este îndreptată din nou către Radu Drăgușin, 22 de ani, român, angrenat la Campionatul European, fost la Genoa, Sampdoria și Juventus, acum la Tottenham, dar dornic să revină în Serie A. Napoli are șansa să-l ia, după ce l-a ratat în ianuarie”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024

Radu Drăguşin a fost inclus in echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024. Fundaşul român a avut o evoluţie solidă şi în duelul cu Slovacia, duel în urma căruia naţionala a reuşit să se califice în optimi, de pe primul loc în grupă.

„Tricolorii” se vor duela cu Olanda, pentru un loc în sferturile EURO 2024. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin i-a impresionat pe cei de la Mundo Deportivo. Celebrul cotidian spaniol a realizat cel mai bun prim 11, al fazei grupelor de la EURO 2024, iar Radu Drăguşin a fost inclus.

Cel mai scump jucător român a fost titular în toate cele trei partide ale României. Stopperul lui Tottenham face pereche în centrul defensivei primului 11 ideal de la EURO 2024 cu Riccardo Calafiori, stopperul Italiei.

De asemenea, în echipa ideală au fost incluşi trei jucători ai Spaniei, echipă care a înregistrat victorii pe linie în grupă. Marc Cucurella, Fabian Ruiz şi Lamine Yamal au prins cel mai bun prim 11. Totodată, şi un jucător al Slovaciei, anume Stanislav Lobotka, ultima adversară a României din grupe, a fost inclus în cea mai bună echipă.

Reclamă

Cum arată cel mai bun prim 11 al fazei grupelor de la EURO 2024:

  • Mamardashvili (Georgia) – Drăgușin (România), Calafiori (Italia), Cucurella (Spania) – Kante (Franța), Lobotka (Slovacia) – Sabitzer (Austria), Musiala (Germania), Fabian (Spania) – Yamal (Spania), Mikautadze (Georgia)

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și