Închide meniul

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 10:40

Reclamă
Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Radu Drăguşin a fost inclus in echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024. Fundaşul român a avut o evoluţie solidă şi în duelul cu Slovacia, duel în urma căruia naţionala a reuşit să se califice în optimi, de pe primul loc în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” se vor duela cu Olanda, pentru un loc în sferturile EURO 2024. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024

Radu Drăguşin i-a impresionat pe cei de la Mundo Deportivo. Celebrul cotidian spaniol a realizat cel mai bun prim 11, al fazei grupelor de la EURO 2024, iar Radu Drăguşin a fost inclus.

Cel mai scump jucător român a fost titular în toate cele trei partide ale României. Stopperul lui Tottenham face pereche în centrul defensivei primului 11 ideal de la EURO 2024 cu Riccardo Calafiori, stopperul Italiei.

De asemenea, în echipa ideală au fost incluşi trei jucători ai Spaniei, echipă care a înregistrat victorii pe linie în grupă. Marc Cucurella, Fabian Ruiz şi Lamine Yamal au prins cel mai bun prim 11.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, şi un jucător al Slovaciei, anume Stanislav Lobotka, ultima adversară a României din grupe, a fost inclus în cea mai bună echipă.

Cum arată cel mai bun prim 11 al fazei grupelor de la EURO 2024:

Radu Drăgușin, mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024

Radu Drăgușin a transmis un mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024! Fundașul echipei naționale nu s-a ferit de cuvinte.

Reclamă

După meci, Radu Drăgușin a ținut să îi salute pe contestatarii care nu credeau că România va obține vreun punct la turneul final din Germania.

„(n.r. un mesaj pentru contestatari?) Îi salut pe această cale!

Un meci decisiv, știam că ei nu trebuie să piardă. Din păcate, am primit gol, dar am reacționat foarte bine și am gestionat excelent după. Am scos un egal decisiv. Cred că va fi nebunie și mai mare în optimi, e o bucurie incredibilă, suntem mândri și foarte bucuroși că am putut face fericită o țară întreagă.

Acesta a fost țelul nostru, să îi facem să se simtă mândri că sunt români. Prin bucuria lor suntem și noi fericiți. Cine-o fi adversar, nu contează, ne vom bate cu oricine, că până acum. Ne-am calificat de pe primul loc, orice e posibil”, a spus Radu Drăgușin, după egalul cu Slovacia.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

LIVE TEXTGermania – Danemarca 0-0. Meciul, întrerupt de ploaie. Jucătorii sunt la marginea terenului

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și