Închide meniul

Anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Există interes!”. Ce a spus Victor Becali despre mijlocaşul lui Pisa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 13:32

Anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Există interes!. Ce a spus Victor Becali despre mijlocaşul lui Pisa

Ce a spus Victor Becali despre mijlocaşul lui Pisa

Olimpiu Moruţan, după golul marcat pentru Pisa / Profimediaimages

Victor Becali a făcut un anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul mijlocaşului de 23 de ani a dezvăluit că sunt tot mai multe echipe care îl monitorizează pe internaţionalul român. Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului în Serie B, iar Pisa îl poate transfera definitiv dacă achită 5.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători l-a felicitat pe Moruţan şi se aşteaptă ca fostul jucător de la FCSB să prindă transferul vieţii. A recunoscut că sunt echipe care îl urmăresc şi care ar putea să înainteze o ofertă pe măsură la finalul sezonului.

Victor Becali, anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan tocmai a înscris cel de-al şaselea gol stagional în Serie B. A marcat în victoria obţinută de Pisa cu Perugia, scor 2-1. Românul are şi şapte pase decisive!

O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Reclamă

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa„, a declarat Victor Becali la fanatik.ro.

În Pisa – Perugia a marcat şi un alt român. Marius Marin a reuşit un gol extraterestru şi şi-a ajutat echipa să urce pe locul 6 în clasament.

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man

S-a aflat ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man după ce au avut o seară de-a dreptul magică în Serie B. Echipele lor au obținut victorii cruciale în lupta pentru promovare, datorită contribuției fotbaliștilor români. Cei trei sunt în formă maximă cu o lună înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Moruțan și Marin au fost decisivi în Pisa – Perugia 2-1. Cei doi români au înscris cele două goluri care au adus victoria celor de la Pisa. Aceștia au primit cele mai mari note din echipa lor!

Coform SofaScore, Moruțan a fost cel mai eficient jucător de la Pisa, cu o notă de 7.1, cea mai mare dintre coechipierii săi. Fostul jucător de la FCSB a avut o acuratețe de 68% a paselor, două driblinguri reușite și cinci dueluri câștigate.

De cealaltă parte, Marius Marin a primit a doua cea mai mare notă de la Pisa, 6.9. El a avut o acuratețe a paselor de 63% și șapte dueluri câștigate.

În Frosinone – Parma, încheiat 3-4, în care Dennis Man a reușit două assist-uri, românul a primit nota 7.4, a doua cea mai mare dintre jucătorii „cruciaților”. Acesta a avut o acuratețe a paselor de 94%.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și