Închide meniul

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, după seara magică din Serie B. Românii, în formă maximă înainte de debutul în preliminariile EURO 2024

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 23:51

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, după seara magică din Serie B. Românii, în formă maximă înainte de debutul în preliminariile EURO 2024

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, după seara magică din Serie B

Colaj cu Dennis Man, Marius Marin și Dennis Man / Profimedia

S-a aflat ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man după ce au avut o seară de-a dreptul magică în Serie B. Echipele lor au obținut victorii cruciale în lupta pentru promovare, datorită contribuției fotbaliștilor români. Cei trei sunt în formă maximă cu o lună înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan și Marin au fost decisivi în Pisa – Perugia 2-1. Cei doi români au înscris cele două goluri care au adus victoria celor de la Pisa. Aceștia au primit cele mai mari note din echipa lor!

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, după seara magică din Serie B

Coform SofaScore, Moruțan a fost cel mai eficient jucător de la Pisa, cu o notă de 7.1, cea mai mare dintre coechipierii săi. Fostul jucător de la FCSB a avut o acuratețe de 68% a paselor, două driblinguri reușite și cinci dueluri câștigate.

De cealaltă parte, Marius Marin a primit a doua cea mai mare notă de la Pisa, 6.9. El a avut o acuratețe a paselor de 63% și șapte dueluri câștigate.

Sursa: SofaScore

În Frosinone – Parma, încheiat 3-4, în care Dennis Man a reușit două assist-uri, românul a primit nota 7.4, a doua cea mai mare dintre jucătorii „cruciaților”. Acesta a avut o acuratețe a paselor de 94%.

Reclamă
Sursa: SofaScore

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au marcat în meciul Pisa – Perugia

Pisa, rămasă în 10 oameni din minutul 31, s-a văzut condusă cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, după un gol din penalty al celor de la Perugia. În repriza secundă, au ieșit la rampă românii Olimpiu Moruțan și Marius Marin, care au răsturnat situația pe tabela de marcaj.

Moruțan a înscris în minutul 51, după ce a primit o pasă în careu, a reușit o piruetă cu care și-a depășit adversarul și a finalizat cu un șut la lung, cu stângul. VIDEO AICI 

Golul meciului l-a reușit însă Marius Marin. Mijlocașul, desemnat căpitan la Pisa, a prins un voleu-bombă, de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclu. Portarul advers n-a avut nicio reacție. VIDEO AICI

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, două assist-uri în Frosinone – Parma

Chiar dacă galben-albaştrii au jucat pe terenul liderului din liga a 2-a a Italiei, au avut un start perfect de meci. Parma a trecut în avantaj încă din minutul 6, când Vazquez a marcat din pasa lui Ansaldi.

S-a făcut imediat remarcat şi Dennis Man. Românul a oferit două assist-uri în decurs de 15 minute. Mai întâi i-a oferit o pasă de gol lui Ansaldi, după care l-a servit perfect şi pe Zanimacchia.

Au fost primele pase decisive reuşite de Man în această ediţie de campionat. Fostul jucător de la FCSB mai avea patru goluri stagionale. Internaționalul român și-a revenit după accidentarea suferită la începutul lunii ianuarie şi pare a fi în formă maximă.

Românii din Serie B, în formă maximă înainte de debutul preliminariilor pentru EURO 2024

Evoluțiile excelente ale lui Moruțan, Marin și Man reprezintă o veste excelentă pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul României se poate baza pe tripleta din Serie B în startul noii campanii de calificare. România debutează în preliminariile EURO 2024 pe 25 martie. „Tricolorii” se vor duela cu Andorra, iar meciul va fi în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca.

Andorra – România (sâmbătă 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și