Închide meniul

Apariţie de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo, de ziua naţională a Regatului Arabiei Saudite! Imaginile au devenit imediat virale

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 22:50

  • Cristiano Ronaldo, apariţie de senzaţie
  • Postarea starului lusitan a strâns milioane de aprecieri

Cristiano Ronaldo a avut o apariţie de senzaţie, de ziua naţională a Regatului Arabiei Saudite. Starul lusitan s-a îmbrăcat în hainele tradiţionale ale poporului saudit, şi a apărut într-un videoclip postat de către cei de la clubul său, Al-Nassr. În scurt timp, imaginile cu atacantul portughez au devenit virale, fanii reacţionând imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Al-Nassr la începutul acestui an. Mutarea lui CR7 în Golf a reprezentat o lovitură de imagine dată de clubul saudit, care îl plăteşte regeşte pe atacantul lusitan de 37 de ani.

Apariţie de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo, de ziua naţională a regatului Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo a fost suprins alături de mai multe personalităţi din Arabia Saudită, de ziua naţională a Regatului Arabiei Saudite. Starul lusitan a postat o serie de fotografii pe contul oficial de Instagram, cât şi un filmuleţ.

Reclamă

Videoclipul a fost însoţit de un mesaj, prin care se arată bucuros de faptul că a putut asista la ceremonia specială creată de saudiţi, chiar pe arena lui Al-Nassr.

„Zi naţională fericită, Arabia Saudită! A fost o experienţă specială să pot participa la o astfel de celebrare!”, se arată în mesajul postat de CR7, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Pe 22 februarie, Arabia Saudită sărbătoreşte ziua întemeierii regatului, zi care a fost declarată sărbătoare naţională anul trecut. În această perioadă, au loc numeroase evenimente culturale, la unul dintre ele luând parte şi Cristiano Ronaldo, pe stadionul lui Al-Nassr.

În videoclipul postat de CR7 pe reţelele de socializare, se pot vedea oameni îmbrăcaţi în portul naţional al Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

3,5 milioane de oameni au apreciat postarea lui Cristiano Ronaldo, în doar două ore. Totodată, starul lusitan a strâns ţi peste 55.000 de comentarii: „Şeicul Cristiano Ronaldo”, „Cristiano învaţă despre alte culturi! Felicitări!”, „Un lord!”, sunt doar câteva dintre comentariile oferite de fani.

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv

Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi s-a mutat definitiv din cele 17 apartamente pe care le închiriase în zgârie-norul Four Seasons. Atacantul de 38 de ani al lui Al-Nassr a renunţat la a mai locui în clădirea emblematică din Riad.

Potrivit jurnaliştilor de la mirror.co.uk, deţinătorul a cinci Baloane de Aur a decis să stea, alături de iubita Georgina Rodriguez şi de copiii săi, în prima „locuinţă de familie” din Arabia Saudită.

Sursele jurnaliştilor britanici anunţă că Ronaldo a părăsit hotelul în care era cazat şi s-a mutat „definitiv”. Şi mama lui Cristiano a confirmat informaţiile în momentul în care a ajuns la Riad. A postat un selfie cu fiul cel mare al CR7 din noua casă.

Încă nu se cunosc multe detalii despre noua locuinţă a starului portughez, dar aceasta ar fi într-un complex exclusivist în care are parte de securitate la cel mai înalt nivel. Ronaldo s-ar fi mutat în apropierea zonei de lux Al Muhammadiyah, care se mândrește cu o viață de noapte incredibilă și cu unele dintre cele mai bune restaurante din Riad. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY