Închide meniul

„Să nu exagerăm!” Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi! Ce a spus despre România – Olanda

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 9:01

Reclamă
„Să nu exagerăm! Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi! Ce a spus despre România – Olanda

Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a oferit un verdict, despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi. Întrebat dacă internaţionalul român îl depăşeşte pe „Rege”, la vârsta actuală, „Il Luce” a transmis un mesaj tranşant şi a declarat că Gică Hagi era decisiv, indiferent de vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu s-a declarat convins şi de faptul că România poate trece de Olanda şi se poate califica în sferturile EURO 2024. Partida se va disputa astăzi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi

Mircea Lucescu a oferit un interviu în presa din Italia, iar italienii i-au amintit de declaraţiile lui Gică Hagi. „Regele” a afirmat că fiul său este mai bun decât era el la vârsta sa. „Il Luce” este de părere că nu se pune problema de acest fapt, deoarece „Regele” era decisiv, în timp ce Ianis încă nu are capacitatea fizică a tatălui lui.

„Să nu exagerăm. Ianis joacă foarte bine, e un jucător de ultima pasă, coechipierii lui ştiu asta şi-l eliberează pentru a avea un impact mare, cu ambele picioare, ceea ce este o mare calitate. Gică avea doar piciorul stâng, dar era decisiv în toate meciurile. Ianis încă nu are această calitate şi nu are capacitatea fizică a tatălui său, care ataca spaţiile, se avânta în lupte.

Ianis are nevoie de o secundă în plus, trebuie să se relaxeze înainte să paseze. Gică se baza pe instinct. Ianis e bine acum, în Italia, la Fiorentina, era greu să-l vezi pentru că a suferit mult din cauza accidentărilor”, a declarat Mircea Lucescu, pentru tuttosport.com.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Mircea Lucescu a declarat că România poate fi surpriza plăcută de la acest EURO.

„Atunci când grupul are încredere, orice e posibil. Așa era și Italia pe vremuri. România ar putea fi surpriza frumoasă la Euro 2024.

În ciuda acestui fapt cred că am putea asista la o mare surpriză, la o echipă ce va ridica total neașteptat trofeul! Este adevărat. Poate va fi rândul Austriei, poate al Elveției, ori poate va fi rândul nostru, al României”, a mai spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda

Ianis Hagi a fost analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Presa internațională i-a dedicat un articol „Prințului”, după calificarea tricolorilor în „optimile” EURO 2024.

Înainte de marele meci cu Olanda, specialiștii de la Reuters au titrat: „Hagi junior își face propriul nume la Euro 2024”.

”Ianis Hagi a trebuit să trăiască până acum cu comparația făcută cu tatăl său, unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi, dar la Campionatul European din Germania are șansa de a-și face propriul nume.

Gheorghe Hagi a avut posibilitatea de a juca atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona într-o carieră importantă la nivelul echipelor de club și a condus Steaua București în finala Cupei Europei din 1989, pe care a pierdut-o în fața lui AC Milan.

Drumul fiului său a fost mai mult o luptă. Ianis a crescut în academia tatălui său și a fost debutat de către tatăl său la 16 ani, la clubul Viitorul Constanța.

Mai târziu s-a alăturat echipei italiene Fiorentina, Genk în Belgia și acum Rangers, în Scoția”, a notat publicația menționată anterior.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

7:30

VIDEO500 de fani au cântat imnul României, târziu în noapte, alături de jucători. Discursul copleşitor al lui Edi Iordănescu

23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și