Închide meniul

Ar fi transferul carierei pentru Ianis Hagi! Românul, urmărit de Arsenal. „Ar fi de mare ajutor”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 22:52

Ar fi transferul carierei pentru Ianis Hagi! Românul, urmărit de Arsenal. „Ar fi de mare ajutor

Ianis Hagi

Profimedia

Arsenal își caută un nou decar după plecarea lui Mesut Ozil. Norvegianul Odegaard a îndeplinit acest rol în a doua parte a sezonului trecut, dar acesta s-a întors la Real Madrid după ce i-a expirat împrumutul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În căutare de jucători, pe lista celor care au intrat în atenția londonezilor, s-ar afla și Ianis Hagi, anunță foottheball.com.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Arsenal

Jurnaliștii britanici au făcut și o analiză a jocului lui Ianis Hagi și au explicat de ce românul s-ar integra făra probleme în echipa lui Mikel Arteta.

„Hagi are o precizie a paselor de 83%, iar a driblingurilor reușite de 50%. Cifre excelente pentru un tânăr jucător care devine și mai periculos în fața porții.

Hagi este folosit mai mult pe partea dreaptă, dar poate evolua și în spatele vârfului. A marcat 7 goluri în campionat din 59 de șuturi, ceea ce demonstrează că simte poarta frecvent. Ar fi de mare ajutor pentru Arsenal, care suferă la acest capitol, mai ales când Aubameyang nu este în formă.

Reclamă

Hagi este un jucător extrem de influent pentru restul echipei – Rangers a marcat 64 de goluri cu el în teren. El a creat 45 de ocazii și a dat 34 de pase importante. Are 11 assist-uri, este cel mai bun din Scoția la acest capitol, ceea ce i-a adus premiul pentru playmaker-ul anului. E greu de pus un preț pentru român, dar o ofertă de 15 milioane ar fi un start pentru tratative”, scriu englezii, citați de digisport.ro.

22 de ani are Ianis Hagi, fiind cotat de transfermarkt la 6,5 milioane de euro. Românul mai are contract cu Rangers până în 2024.

Ianis Hagi, revenire cu gol la Rangers

Ianis Hagi a fost titular în meciul dintre Rangers și Dunferline din Cupa Ligii Scoției. A fost prima apariție pentru român după accidentarea suferită în runda inaugurală din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Și a fost cu noroc pentru Ianis Hagi. Acesta a marcat în minutul 20, cu o lovitură de cap. Fiul „Regelui” a profitat de ieșirea greșită a portarului advers și a înscris fără probleme.

Ianis Hagi a ieșit la rampă încă dinainte să marcheze. Românul a pasat decisiv la golul lui Wright, din minutul 17. Pasa lui Hagi Jr. l-a pus pe coechipierul său în situație ideală.

Evoluția românului i-a entuziasmat pe fanii lui Rangers, care au luat cu asalt rețelele de socializare. „Hagi e fenomenal!” și „Hagi dă o cu totul altă dimensiune echipei. Vede bine pasele și nu îi e frică să șuteze. Exact ce avem nevoie” sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporteri pe Twitter.

În acest sezon, Ianis Hagi are deja două goluri pentru Rangers.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și