Închide meniul

„Ar trebui să-i fie ruşine!” Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu: „A fost adus cel mai slab arbitru!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 20:52

Reclamă
„Ar trebui să-i fie ruşine! Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu: „A fost adus cel mai slab arbitru!

Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu

Fatih Terim şi Răzvan Lucescu / Colaj Hepta

Fatih Terim a izbucnit la finalul meciului Panathinaikos – PAOK, după ce a fost învins de Răzvan Lucescu. Echipa antrenată de „Împărat” a pierdut cu 2-3, în etapa a 28-a din campionatul Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a urcat provizoriu pe primul loc în Grecia, cel puţin până la meciul cu AEK Atena cu Olympiacos, din această rundă. Panathinaikos a rămas pe ultima treaptă a podiumului, la patru puncte în spatele lui PAOK.

Fatih Terim a izbucnit după ce a fost învins de Răzvan Lucescu

Fatih Terim a fost scos din minţi de „centralul” partidei. A dat de pământ cu danezul Mikkel Redder, cel care a fost adus să arbitreze derby-ul care cu o miză uriaşă din lupta pentru titlu. Terim a găsit putere să îl felicite pe Răzvan Lucescu şi jucătorii pregătiţi de antrenorul român.

Felicitări adversarului. Noi am găsit ocazii, dar nu am reușit să înscriem. De obicei, eu nu vorbesc despre arbitri după meciuri. Fotbalul grecesc nu merită să aducă arbitri care nu au calitate. Ar trebui să-i fie rușine pentru că a prelungit meciul cu numai patru minute.

Nu spunem nimic despre cartonașele roșii, penalty-urile, faulturile care s-au întâmplat. Decât să vină astfel de arbitri, mai bine să nu vină deloc. Cel mai slab arbitru al Danemarcei a venit aici. Nu încerc să găsesc o scuză pentru că am pierdut astăzi. Dacă vin genul ăsta de arbitri… să nu vină deloc”, a declarat Fatih Terim la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Reclamă

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia cu PAOK

PAOK a deschis scorul în duelul cu Panathinaikos încă din minutul doi, după ce a marcat Despodov. Ulterior, în minutul 29, Bernard a reuşit să egaleze pentru Panathinaikos.

Până la pauză, PAOK a preluat conducerea, după ce Thomas a reuşit să marcheze în minutul 37. Trupa lui Răzvan Lucescu a marcat din nou în minutul 90, Schwab reuşind să transforme un penalty. În prelungiri, Panathinaikos a redus din diferenţă prin Bernard.

PAOK a urcat astfel pe primul loc în Grecia, după victoria obţinută în etapa a 28-a din campionatul elen. Trupa lui Răzvan Lucescu a acumulat 63 de puncte, fiind cu un punct peste ocupanta locului secund, AEK Atena, care are un meci în minus disputat.

Reclamă 4 / 0/3

În runda următoare, PAOK va primi vizita celor de la Lamia, fiind favorită certă. La patru zile distanţă după acest meci, trupa lui Răzvan Lucescu va disputa derby-ul pentru primul loc cu AEK Atena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și