Închide meniul

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia! PAOK, victorie uriaşă cu rivala Panathinaikos

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 20:04

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia! PAOK, victorie uriaşă cu rivala Panathinaikos

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia cu PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Răzvan Lucescu este din nou lider în Grecia, după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în derby-ul cu Panathinaikos. Echipa antrenorului român s-a impu cu 2-1, în duelul de pe terenul rivalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a urcat provizoriu pe primul loc în Grecia, cel puţin până la meciul cu AEK Atena cu Olympiacos, din această rundă.

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia cu PAOK

PAOK a deschis scorul în duelul cu Panathinaikos încă din minutul doi, după ce a marcat Despodov. Ulterior, în minutul 29, Bernard a reuşit să egaleze pentru Panathinaikos.

Până la pauză, PAOK a preluat conducerea, după ce Thomas a reuşit să marcheze în minutul 37. Trupa lui Răzvan Lucescu a marcat din nou în minutul 90, Schwab reuşind să transforme un penalty. În prelungiri, Panathinaikos a redus din diferenţă prin Bernard.

PAOK a urcat astfel pe primul loc în Grecia, după victoria obţinută în etapa a 28-a din campionatul elen. Trupa lui Răzvan Lucescu a acumulat 63 de puncte, fiind cu un punct peste ocupanta locului secund, AEK Atena, care are un meci în minus disputat.

Reclamă

În runda următoare, PAOK va primi vizita celor de la Lamia, fiind favorită certă. La patru zile distanţă după acest meci, trupa lui Răzvan Lucescu va disputa derby-ul pentr primul loc cu AEK Atena.

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă. Lucescu Junior l-a antrenat pe Mitriţă la PAOK Salonic.

Alexandru Mitriţă a fost propus de mai mulţi oameni din fotbal la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a chemat, însă, pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia. Lucescu Junior a spus

Reclamă 4 / 0/3

”Pot spune că Mitriță este un jucător super talentat, decisiv în multe momente. Însă, cred eu, că ar trebui să se lupte mai mult cu el însuși și să fie mai participant la momentele în care echipa nu are mingea. Cedează destul de ușor la dificultate. Îi place să știe că este important la o echipă. Una este să joci la Craiova, una este la PAOK. Aici, el nu s-a luptat în unele momente, a cedat uneori.

Aici el a fost perfect din punct de vedere al comportamentului. A avut momente în care nu juca titular, dar dacă juca era cel mai fericit. E un băiat extraordinar, eu mi-am dorit să rămână aici, dar la sfârșitul sezonului trebuia să dăm o sumă mare de bani pe el. L-aș fi ținut.

El are o singură problemă: cedează în momentele de dificultate. Dacă el știe că toată lumea îl susține și e titular, dă orice”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și