Închide meniul

Arbitrul bătut pe teren în Turcia a fost externat! Care este starea de sănătate a lui Halil Umut Meler

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 10:40

Reclamă
Arbitrul bătut pe teren în Turcia a fost externat! Care este starea de sănătate a lui Halil Umut Meler

Arbitrul bătut pe teren în Turcia, externat

Halil Umut Meler a fost bătut pe teren/ Profimedia

Arbitrul bătut pe teren în Turcia a fost externat din spital. Halil Umut Meler a avut nevoie de spitalizare, după ce președintele lui Ankaragucu s-a năpustit asupra sa și l-a lovit la finalul meciului cu Rizespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momenete uluitoare la finalul meciului din Superlig. Bașkanul celor de la Ankaragucu nu a mai ținut cont de nimic și l-a călcat în picioare pe teren pe arbitru.

Arbitrul bătut pe teren în Turcia, externat

Halil Umut Meler a avut nevoie de spitalizare, după ce a fost bătut la finalul meciului Ankaragucu – Rizespor. Arbitrul s-a ales cu un hematom vizibil pe față, după ce a fost lovit de bașkanul formației la care evoluează Olimpiu Moruțan.

După două nopți petrecute în spital, Halil Umut Meler a fost externat. La ieșirea din spital, arbitrul turc a fost înconjurat de apropiați, dar și de medicul care l-a îngrijit. Acesta a vrut să dea asigurări că starea centralului este una bună, iar hematomul de pe față se va vindeca cu timpul.

Faruk Koca şi alţi cinci atacatori ai arbitrului au fost duşi imediat după meci la audieri. Trei dintre aceştia, inclusiv başkanul clubului, au primit mandat de arestare şi au ajuns la închisoare.

Reclamă

n afara răspunderii penale, Faruk Koka riscă şi sancţiuni sportive. Sursa citată anteror anunţă că başkanul lui Ankaragucu nu va mai fi vreodată la conducerea clubului. Suspendarea prevăzută în regulamentele din campionatul Turciei, pentru un astfel de incident, este cuprinsă între 2 ani şi „pe viaţă”.

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital, la finalul meciului cu Rizespor. Faruk Koca l-a bătut pe central, şi ulterior a fost arestat pentru fapta sa incredibilă.

La mai puţin de 24 de ore după ce l-a agresat pe arbitrul Halil Umut Meler la finalul meciului cu Risezpor, Ankaragucu a emis un comunicat oficial, prin care Faruk Koca şi-a anunţat demisia.

Reclamă 4 / 0/3

Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (…) Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău„, a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului, conform news.ro.

Aş dori să-mi cer scuze comunităţii arbitrilor turci, publicului sportiv şi naţiunii noastre, în special domnului Meler şi familiei sale (…) În acelaşi timp, sper că problemele structurale ale fotbalului turc vor fi discutate mai realist ca urmare a acestui incident grav pe care l-am provocat”, a adăugat el.

Mi-am pierdut minţile (…), nu-mi amintesc ce am făcut”, declarase iniţial managerul clubului Ankaragücü la un post de televiziune privat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și