Închide meniul

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital: „Mi-am pierdut minţile!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 22:30

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital: „Mi-am pierdut minţile!

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital

Faruk Koca l-a lovit pe arbitrul meciului Ankaragucu - Rizespor/ Profimedia

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital, la finalul meciului cu Rizespor. Faruk Koca l-a bătut pe central, şi ulterior a fost arestat pentru fapta sa incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mai puţin de 24 de ore după ce l-a agresat pe arbitrul Halil Umut Meler la finalul meciului cu Risezpor, Ankaragucu a emis un comunicat oficial, prin care Faruk Koca şi-a anunţat demisia.

Preşedintele lui Ankaragucu şi-a anunţat demisia, după ce a băgat arbitrul în spital

„Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (…) Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău„, a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului.

„Aş dori să-mi cer scuze comunităţii arbitrilor turci, publicului sportiv şi naţiunii noastre, în special domnului Meler şi familiei sale (…) În acelaşi timp, sper că problemele structurale ale fotbalului turc vor fi discutate mai realist ca urmare a acestui incident grav pe care l-am provocat”, a adăugat el.

„Mi-am pierdut minţile (…), nu-mi amintesc ce am făcut”, declarase iniţial managerul clubului Ankaragücü la un post de televiziune privat.

Reclamă

Autorii atacului violent, Faruk Koca şi alţi doi bărbaţi, au fost reţinuţi. Potrivit presei locale, cei trei bărbaţi au fost duşi la închisoarea Sincan de la periferia Ankarei.

Agresarea arbitrului, care a suferit un traumatism cranian, a determinat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) să suspende campionatul până la noi ordine. Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a descris incidentul ca fiind „total inacceptabil”.

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren

Prima reacţie a preşedintelui de la Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren, nu a întârziat să apară. Faruk Koca a oferit o explicaţie uluitoare, după ce s-a năpustit asupra centralului, care a ajuns ulterior în spital.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după ce a fost lovit, centralul a căzut pe gazon, în încercarea de a se apăra. Acesta a fost călcat în picioare ulterior, în ambuscada creată. Imaginile din galeria foto de la finalul articolului au un puternic impact emoţional.

„Eu doar am vrut să protestez verbal și să-l scuip în față pe arbitru. I-am dat o palmă peste față, palma mea nu i-a cauzat hematomul.

După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon.

M-am luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a declarat Faruk Koca, conform dailymail.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și