Închide meniul

Arda Turan, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare! Va avea de plătit și o amendă uriașă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 16:57

Reclamă
Arda Turan, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare! Va avea de plătit și o amendă uriașă

Arda Turan, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare! 

Arda Turan / Profimedia

Arda Turan a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare! A venit „nota de plată” pentru problemele pe care le-a avut în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” l-a pregătit pe Arda Turan în perioada în care era tehnicianul lui Galatasaray. De asemenea, acesta a fost promovat la echipa mare a echipei din Istanbul în anul 2005, atunci când Hagi era tehnicianul formației.

Arda Turan, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare!

Potrivit informațiilor oferite de aa.com.tr, Arda Turan a primit o amendă uriașă, în valoare de 671,108 mii de euro, dar și o sentință de un an și jumătate de închisoare cu suspendare, din partea unui tribunal din Spania.

Fostul jucător nu a plătit taxe în perioada în care evolua la FC Barcelona, mai exact în perioada 2015-2016, iar justiția spaniolă i-a dat acum „nota de plată”.

Sursa citată anterior anunță faptul că prejudiciul cauzat de Arda Turan este estimat la aproximativ 800.000 de euro, o parte din această sumă fiind achitată prin plătirea amenzii menționate anterior.

Reclamă

De altfel, practica de evaziune fiscală este comună pentru oamenii din fotbalul spaniol. Mai multe nume uriașe care au trecut prin campionatul iberic au fost condamnați, în trecut, la închisoare cu suspendare. Este vorba despre jucători precum Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, dar și despre tehnicianul Jose Mourinho.

Arda Turan a fost victima unei escrocherii de proporții

Arda Turan, victima unei escrocherii de proporţii! Acesta a dezvăluit faptul că a rămas fără bani și că a fost păcălit, pierzând astfel o sumă colosală.

Fostul star de la FC Barcelona a dezvăluit că este ruinat. Fostul jucător turc în vârstă de 36 de ani, în prezent antrenor în divizia a treia, susţine că a fost victima unei escrocherii comise de un director de bancă cu sediul în Istanbul, informează rmscport.fr, citați de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Arda Turan susţine că a fost victima unei escrocherii organizate de Seçil Erzan, directorul unei bănci din Istanbul.

„Acesta m-a indus în eroare spunându-mi că voi obţine profit din investiţiile mele. Am dat peste 13 milioane de euro. Toţi banii pe care i-am câştigat prin eforturile mele. Toată munca grea pe care am depus-o de-a lungul anilor a dispărut brusc”, spunea Arda Turan, potrivit Sport.

Arda Turan a avut o carieră strălucită în Spania, unde s-a făcut remarcat la Atlético Madrid şi FC Barcelona. Şi a câştigat o sumă considerabilă de bani în acest timp. Dar starul turc (100 de selecţii, 16 goluri), care tocmai s-a retras, a rămas acum fără nimic. „M-a făcut să pierd toţi banii pe care i-am câştigat de-a lungul anilor, înşelându-mă. Toate economiile mele au dispărut într-o clipă. Sunt epuizat”, mai spunea el.

Poți urmări știrile Antena Sport și pe Google News!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și