Închide meniul

Arda Turan, victima unei escrocherii de proporţii: „Am pierdut peste 13 milioane de euro într-o clipă”

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 18:06 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 18:12

Reclamă
Arda Turan, victima unei escrocherii de proporţii: Am pierdut peste 13 milioane de euro într-o clipă”

Un fost star de la FC Barcelona lansează acuzații fără precedent

Jucătorii de la FC Barcelona, din anul 2016 / Profimedia

Arda Turan, victima unei escrocherii de proporţii! Acesta a dezvăluit faptul că a rămas fără bani și că a fost păcălit, pierzând astfel o sumă colosală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul star de la FC Barcelona a dezvăluit că este ruinat. Fostul jucător turc în vârstă de 36 de ani, în prezent antrenor în divizia a treia, susţine că a fost victima unei escrocherii comise de un director de bancă cu sediul în Istanbul, informează rmscport.fr, citați de news.ro.

Arda Turan, victima unei escrocherii de proporţii! Ce s-a întâmplat

Arda Turan susţine că a fost victima unei escrocherii organizate de Seçil Erzan, directorul unei bănci din Istanbul.

„Acesta m-a indus în eroare spunându-mi că voi obţine profit din investiţiile mele. Am dat peste 13 milioane de euro. Toţi banii pe care i-am câştigat prin eforturile mele. Toată munca grea pe care am depus-o de-a lungul anilor a dispărut brusc”, spune Arda Turan, potrivit Sport.

Arda Turan a avut o carieră strălucită în Spania, unde s-a făcut remarcat la Atlético Madrid şi FC Barcelona. Şi a câştigat o sumă considerabilă de bani în acest timp. Dar starul turc (100 de selecţii, 16 goluri), care tocmai s-a retras, a rămas acum fără nimic. „M-a făcut să pierd toţi banii pe care i-am câştigat de-a lungul anilor, înşelându-mă. Toate economiile mele au dispărut într-o clipă. Sunt epuizat”, mai spune el.

Reclamă

Fostul star de la FC Barcelona nu a fost singura victimă a sfaturilor proaste ale şefului Denizbank. În primăvara anului trecut, portarul lui Galatasaray, Fernando Muslera, a afirmat şi el că a avut aceeaşi soartă. Uruguayanul ar fi investit aproape un milion de euro fără să primească nimic în schimb. Fatih Terim, Emre Belezoglu şi Selçuk Inan ar fi avut şi ei aceeaşi soartă.

În urmă cu câteva luni, Arda Turan a devenit antrenor la Eyüpspor, un club din a treia divizie a Turciei. Săptămâna trecută, el a fost amendat cu 3.000 de euro pentru că a încălcat regulamentul ligii locale, neprezentând acreditarea necesară pentru a antrena echipa sa în competiţie.

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.com.tr, mijlocașul echipei naționale nu va ajunge la Galatasaray în perioada următoare, având în vedere faptul că, potrivit turcilor, acesta nu intră în planurile lui Okan Buruk, antrenorul formației.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, echipa din Istanbul dorește să transfere un mijlocaș în această iarnă, dar ar fi vorba despre Thomas Partey, de la Arsenal, sau de Emil Breivik, de la Molde, în niciun caz despre Ianis Hagi, care este împrumutat de Rangers la formația spaniolă Deportivo Alaves.

„Gheorghe Hagi, legenda lui Galatasaray, a spus că și-ar dori ca fiul său, Ianis, să joace și el la un moment dat pentru Galatasaray. După declarațiile sale, am aflat că oamenii din conducere nu se gândesc la un transfer.

Starul român, care aparțin de Rangers și este împrumutat la Alaves, a strâns 387 de minute, iar în opt meciuri din campionat a oferit o pasă decisivă”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și