Închide meniul

Argentina, anchetată de FIFA, după gesturile grobiene făcute de Emiliano Martinez

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 22:36

Argentina, anchetată de FIFA, după gesturile grobiene făcute de Emiliano Martinez

Argentina, anchetată de FIFA

Emiliano Martinez, la finalul Argentina - Franța/profimedia

Argentina este anchetată de FIFA pentru gesturile scandaloase făcute de Emiliano Martinez după finala cu Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși naționala „pumelor” a avut o prestație foarte bună la turneul final, atitudinea nesportivă a portarului sud-american a umbrit din aceste merite.

Argentina, anchetată de FIFA, după gesturile grobiene făcute de Emiliano Martinez!

FIFA a deschis o anchetă pentru comportamentul grobian al goalkeeper-ului, iar Federeția Argentiniană de Fotbal ar putea fi sancționată cu o sumă uriașă.

„Comisia de Disciplină FIFA a deschis o anchetă împotriva Federației Argentiniene de Fotbal pentru posibile încălcări ale articolelor 11 (Comportament jignitor și încălcări ale principiilor de fair-play) și 12 (Comportament nepotrivit al jucătorilor și al oficialilor) din Codul Disciplinar al FIFA, dar și al articolului 44 din Regulamentul Cupei Mondiale din Qatar, în timpul meciului Argentina – Franța”, se arată în comunicatul forului mondial.

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere: „Aroganţele astea nu merg cu mine!”

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere. Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial.

Reclamă

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Emiliano Martinez, gest scandalos după ce a fost desemnat cel mai bun portar de la CM 2022

Emiliano Martinez a fost, alături de Lionel Messi, eroul Argentinei în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Jucătorul de 30 de ani a făcut însă un gest scandalos după ce a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final. Goalkeeperul celor de la Aston Villa nu a putut fi învins, la loviturile de departajare, de Coman şi Tchouameni, şi Argentina a devenit campioană mondială pentru a treia oară în istorie. La festivitatea de premiere, Martinez a urcat pe scenă pentru a primi trofeul desemnat celui mai bun portar de la CM 2022.

„Am avut meciul sub control, dar această echipă este făcută să sufere. Franţa a fost aproape să înscrie golul victoriei, dar mulţumim lui Dumnezeu că suntem aici. Câştigarea Cupei Mondiale este un fis îndeplinit. Nu am cuvinte pentru a exprima ceea ce simt”, a declarat Martinez, potrivit fifa.com.

Recomandări
  • Argentina, anchetată de FIFA, după gesturile grobiene ale lui Emiliano Martinez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și