Închide meniul

Argentina – Brazilia 1-0 | Lionel Messi a rămas singur pe teren şi şi-a sunat familia! Momente senzaţionale pe Maracana

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 10:38

Argentina – Brazilia 1-0 | Lionel Messi a rămas singur pe teren şi şi-a sunat familia! Momente senzaţionale pe Maracana

ionel Messi a rămas singur pe teren şi şi-a sunat familia

Profimediaimages

Imediat după fiesta de pe teren, Messi a fost surprins pe gazon într-un video call cu copiii şi soţia lui. El s-a lăudat cu medalia de aur pe care o avea la gât şi pe care a şi sărutat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina – Brazilia 1-0 | Lionel Messi: „M-am gândit la familia mea”

„M-am gândit la familia mea când s-a terminat meciul. Am suferit de multe ori. Mergeam în vacanţe şi primele zile erau triste. Acum, va fi diferit”, a declarat Messi, pentru presa din Brazilia.

Toată lumea a realizat cât de important este acest moment pentru Messi şi Argentina: la finalul meciului, Leo s-a pus în genunchi şi toţi jucătorii „Pumelor” au venit la el pentru a-l îmbrăţişa şi pentru a trăi alături de el aceste clipe.

„Încă nu suntem conştienţi de cele întâmplate. Suntem campioni. Va fi un meci care va rămâne în istorie. Nu suntem doar campioana Americii de Sud, ci am câştigat finala în faţa Braziliei, la ea acasă”, a mai spus Messi.

Reclamă

Lionel Messi a câştigat Copa America 2021

Pentru Messi, pe care finalul meciului l-a surprins în genunchi, cu lacrimi în ochi, acesta este primul trofeu major câştigat alături de naţionala Argentinei. Acesta este primul trofeu obţinut de argentinieni din 1993.

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Argentina – Brazilia 1-0
  • Lionel Messi, primul trofeu alături de Argentina

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și