Închide meniul

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal! Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 16:57

Reclamă
Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal! Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal

Lionel Messi şi Lamine Yamal/ Colaj Profimedia

A fost postată o fotografie de colecţie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an atunci când a fost realizată fotografia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Yamal a scris istorie la EURO 2024, fiind cel mai tânăr jucător care evoluează la un turneu final european.

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal

Cunoscutul jurnalist, Fabrizio Romano, a fost cel care a postat fotografie cu Lionel Messi şi Lamine Yamal. Aceasta a fost efectuată în urmă cu 17 ani, iar internaţionalul român nu împlinise nici măcar un an.

La momentul respectiv, părinţii lui Lamine Yamal au avut şansa să efectueze o şedinţă foto cu Lionel Messi, cel care pe vremea respectivă evolua la Barcelona.

„Lamine nu avea nici măcar 1 an când familia sa a avut șansa de a filma cu Leo Messi pentru un calendar caritabil. Restul e istorie”, notează Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Lamine Yamal se pregăteşte să înfrunte Germania, la EURO 2024, pentru un loc în semifinalele turneului. Duelul Spaniei cu ţara gazdă se va disputa astăzi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Lamine Yamal a fost titular în trei din cele patru partide disputate de Spania, la Campionatul European din Germania. Mijlocaşul Barcelonei a reuşit să ofere trei pase decisive, două în duelul cu Croaţia şi una în cel cu Italia, din faza grupelor.

Reclamă

De cealaltă parte, Lionel Messi este calificat, alături de Argentina, în semifinalele Copei America. Starul argentinian a fost intgralist în duelul din sferturi, cu Ecuador. Pentru un loc în finală, campioana mondială se va duela cu învingătoarea dintre Venezuela şi Canada.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024

Lamine Yamal a stabilit un nou record fabulos la EURO 2024, după ce i-a pasat decisiv lui Fabian Ruiz la golul 2 marcat de Spania în partida cu Georgia.

Astfel, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător care a dat o pasă decisivă în fazele eliminatorii de la un Campionat European.

În minutul 51, Lamine Yamal a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Fabian Ruiz. A fost golul cu care Spania a preluat conducerea în partida cu Georgia.

De asemenea, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a dat două pase decisive la un Campionat European. Yamal a reuşit o pasă de gol şi în prima partidă a Spaniei la EURO 2024. Acesta i-a pasat lui Dani Carvajal pentru golul al treilea din partida cu Croaţia.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și