Închide meniul
VIDEO

Arsenal a „demolat-o” pe Sevilla în Emirates Cup! În minutul 19 era deja 4-0. Gabriel Jesus a dat recital

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 18:43

Arsenal a „demolat-o pe Sevilla în Emirates Cup! În minutul 19 era deja 4-0. Gabriel Jesus a dat recital

Arsenal a "demolat-o" pe Sevilla în Emirates Cup. Gabriel Jesus a făcut show

Gabriel Jesus, în Arsenal - Sevilla 6-0

Arsenal a făcut show şi a „demolat-o” pe Sevilla în Emirates Cup. A câştigat într-un mod uimitor cea de-a XI-a ediţie a competiţie într-un mod incredibil. Gruparea din La Liga nu a avut nicio şansă şi a suferit o înfrângere greu de digerat la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a câştigat cu 6-0! Brazilianul Gabriel Jesus, transferat luna aceasta de la Manchester City, a fost eroul „tunarilor”. În minutul 19 atât el, cât şi Bukayo Sako, reuşiseră câte o dublă.

Arsenal a „demolat-o” pe Sevilla în Emirates Cup. Gabriel Jesus, hat-trick de senzaţie

Jesus nu s-a oprit şi a reuşit chiar hat-trick-ul. A marcat în minutele 12, 14 şi 76. Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de englezii Bukayo Saka (9 – penalty şi 19) şi Eddie Nketiah (89).

Cu ocazia acestei partide a fost adus un omagiu fostului internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, decedat într-un accident rutier pe 1 iunie 2019, care a evoluat la ambele formaţii. Tatăl lui Jose Antonio i-a oferit lui Jesus trofeul destinat celui mai bun jucător al meciului.

Reclamă

Echipe:

Arsenal Londra: Ramsdale – White, Gabriel Magalhaes, Saliba, Zincenko – Xhaka, Partey – Saka, Odegaard, Martinelli – Gabriel Jesus.

Pe parcursul jocului au mai intrat pe teren: Cedric Soares, Elneny, Pepe, Nketiah, Nelson şi Lokonga. Antrenor: Mikel Arteta

Reclamă 4 / 0/3

Sevilla FC: Bono – Jesus Navas, Jose Angel, Rekik, Acuna – Fernando, Oliver Torres, Rakitic, Lamela, Tecatito, En-Nesyri.

Au mai evoluat: Kike Salas, Luismi Cruz, Soares, Pepe, Munir şi Quintana. Antrenor: Julen Lopetegui.

La meciul de pe Emirates Stadium din Londra, arbitrat de englezul Andy Madley, au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, anunţă agerpres.ro.

Arsenal a plătit o „avere” pentru Jesus

Gabriel Jesus a fost transferat oficial de Arsenal. Atacantul brazilian pleacă de la Manchester City după cinci ani petrecuţi în tricoul campioanei Angliei. Pentru „cetăţeni” a marcat 95 de goluri în 236 de meciuri.

În vârstă de 25 de ani, Jesus a semnat „un contract pe termen lung”, a precizat gruparea londoneză fără să ofere mai multe detalii. Valoarea transferului este estimată de presa britanică la 45 milioane lire sterline (n.r. 52 de milioane de euro).

Noi suntem încântaţi că am transferat un jucător de calibrul lui Gabriel Jesus. El are 25 de ani, este un internaţional brazilian confirmat, care arată constant că este un jucător de mare calitate„, a indicat compatriotul său Edu, directorul sportiv al lui Arsenal.

De la sosirea sa în Anglia, în ianuarie 2017, fostul golgheter al lui Palmeiras a câştigat 11 trofee, între care patru titluri de campion al Angliei.

Reclamă

A fost o plăcere să joc pentru City. Am sentimentul că am devenit un jucător mai bun de când am venit şi să câştig toate aceste trofee a fost incredibil. Sunt foarte fericit că am venit la Arsenal şi îmi doresc să ajut. Am venit să ajut şi să învăţ. Voi încerca să dau tot ce am mai bun„, a declarat Gabriel Jesus.

Recomandări
  • Arsenal – Sevilla 6-0
  • Gabriel Jesus a făcut show în Emirates Cup

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și