Închide meniul

Real Madrid – Atletico Madrid 1-1, Inter – Juventus 1-0 şi Arsenal – Liverpool 3-1! Spectacol total în Europa! Rezultatele zilei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 23:54

Real Madrid – Atletico Madrid 1-1, Inter – Juventus 1-0 şi Arsenal – Liverpool 3-1! Spectacol total în Europa! Rezultatele zilei

Arsenal - Liverpool 3-1. Victorie mare pentru echipa lui Arteta

Jucătorii lui Arsenal se bucură după un gol împotriva lui Liverpool / Profimedia Images

Arsenal – Liverpool 3-1, Inter – Juventus 1-0 şi Real Madrid – Atletico Madrid 1-1 au fost în format live score pe AS.ro. A fost o zi plină de dueluri „de foc” în campionatele tari europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a obţinut o victorie importantă în lupta pe care o duce pentru titlu în Italia. Inter s-a distanţat la 4 puncte de Juventus şi are şi un meci mai puţin disputat. Real Madrid a ratat şansa să se desprindă la 4 puncte de Girona şi la 10 puncte de Barcelona. Real are 2 puncte avans faţă de locul 2, Girona, şi 8 peste locul 3, FC Barcelona.

Real Madrid – Atletico Madrid 1-1

Min. 90+4: Fluier final! Real Madrid – Atletico Madrid se încheie 1-1!

Min. 90+3: Real Madrid – Atletico Madrid 1-1! Llorente a marcat cu capul şi echipa lui Ancelotti e aproape să scape o victorie foarte importantă

Min. 48: Gol anulat pentru Atletico Madrid! Savic a marcat cu o lovitură de cap după un corner, dar reuşita a fost anulată

Reclamă

Min. 20: Real Madrid – Atletico Madrid 1-0! Brahim Diaz a deschis scorul în derby-ul oraşului Madrid

Min. 2: Bellingham se apropie periculos de poarta lui Atletico Madrid, dar este blocat

Min. 1: A început şi Real Madrid – Atletico Madrid

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid: Lunin – Lucas, Carvajal, Nacho, Mendy – Camavinga, Kroos, Valverde, Bellingham – Brahim Diaz, Rodrygo

Atletico Madrid: Oblak – Marcos Llorente, Savic, Witsel, Hermoso, Riquelme – Koke, Saul, De Paul – Griezmann, Morata.

Inter – Juventus 1-0

Fluier final! Inter a învins-o pe Juve cu 1-0

Min. 37: Inter – Juventus 1-0! Thuram a deschis scorul cu o lovitură de cap, după ce Pavard a încercat o foarfecă de senzaţie

Min. 1: A început şi Inter – Juventus! Duel important în lupta la titlu din Serie A

Inter: Sommer, Pavard, Acerbi, Bastoni, Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco, Thuram, Martinez

Juventus: Szczesny, Bremer, Danilo, Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic, Vlahovic, Yildiz

Reclamă

Arsenal – Liverpool 3-1

Fluier final! Arsenal a învins-o cu 3-1 pe Liverpool

Min. 92: Arsenal – Liverpool 3-1! Trossard înscrie cu un şut la colţul scurt, după o acţiune pe cont propriu. Şutul lui Trossard a trecut printre picioarele lui Allison

Min. 67: Arsenal – Liverpool 2-1! Martinelli a înscris cu poarta goală după o eroare uluitoare a celor de la Liverpool! Allison şi Van Dijk s-au încurcat reciproc, iar Martinelli a scăpat cu poarta goală, îndeplinind doar o formalitate

Min. 45+3: Arsenal – Liverpool 1-1! Liverpool egalează după o gafă uriaşă a apărării lui Arsenal! Magalhaes şi-a dat autogol

Min. 14: Arsenal – Liverpool 1-0! Saka a deschis scorul pentru Arsenal în derby-ul cu Liverpool

Min. 1: A început Arsenal – Liverpool!

Real Madrid – Atletico Madrid e LIVE SCORE de la ora 22:00

Liverpool este lider în Premier League, cu 51 de puncte, acumulate după 22 de meciuri disputate. „Cormoranii” au cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din acest sezon, urmând să se dueleze cu Arsenal, echipa de pe locul al treilea.

Trupa lui Mikel Arteta are 46 de puncte, iar în cazul unei victorii cu Liverpool, poate urca pe locul secund, peste Manchester City.

În acest sezon, cele două echipe s-au duelat de două ori. Duelul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce Liverpool a triumfat în partida din Cupa Angliei, învingând-o pe Arsenal cu 2-0.

De la ora 22:00, se va disputa şi derby-ul Madridului. Atletico Madrid va avea o misiune infernală pe terenul celor de la Real Madrid, dat fiind faptul că „galacticii” nu au pierdut niciun meci acasă, în acest sezon de campionat.

Programul duelurile „tari” din Europa, de azi:

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în ultimul meci la Liverpool

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Internaţionalul uruguayan s-a numărat printre ghinioniştii serii de pe Anfield, chiar dacă echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 4-1.

Nunez a reuşit să îşi treacă în cont un assist la golul marcat de Luis Diaz, ajungând la 11 pase decisive în acest sezon, la care se adaugă şi cele 11 goluri marcate în actuala stagiune. Cu toate acestea, el a stabilit un record care a stat în picioare 20 de ani.

Darwin Nunez a lovit bara de patru ori în partida cu Chelsea, stabilind un nou record în istoria Premier League, potrivit OptaJoe.

Primul jucător care a lovit bara de trei ori într-un meci din Premier League este Jay-Jay Okocha, fostul jucător al lui Bolton, care a realizat această „performanţă” în noiembrie 2003, într-un meci cu Tottenham. Al doilea jucător din Premier League care a trimis mingea în bară de trei ori într-un singur meci este Cristiano Ronaldo, care reuşea acest lucru în octombrie 2006, într-un meci cu Newcastle. De-a lungul timpului, jucători precum Leandro Trossard sau Timo Werner au mai trimis în bară de trei ori într-un meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și