Închide meniul

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Capitolul la care este „peste” Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 10:11

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Capitolul la care este „peste Cristiano Ronaldo

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool - Chelsea

Darwin Nunez, în timpul unui meci / Profimedia

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Internaţionalul uruguayan s-a numărat printre ghinioniştii serii de pe Anfield, chiar dacă echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nunez a reuşit să îşi treacă în cont un assist la golul marcat de Luis Diaz, ajungând la 11 pase decisive în acest sezon, la care se adaugă şi cele 11 goluri marcate în actuala stagiune. Cu toate acestea, el a stabilit un record care a stat în picioare 20 de ani.

Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea!

Darwin Nunez a lovit bara de patru ori în partida cu Chelsea, stabilind un nou record în istoria Premier League, potrivit OptaJoe.

Primul jucător care a lovit bara de trei ori într-un meci din Premier League este Jay-Jay Okocha, fostul jucător al lui Bolton, care a realizat această „performanţă” în noiembrie 2003, într-un meci cu Tottenham. Al doilea jucător din Premier League care a trimis mingea în bară de trei ori într-un singur meci este Cristiano Ronaldo, care reuşea acest lucru în octombrie 2006, într-un meci cu Newcastle. De-a lungul timpului, jucători precum Leandro Trossard sau Timo Werner au mai trimis în bară de trei ori într-un meci.

Reclamă

De altfel, Darwin Nunez conduce în acest clasament. În actualul sezon, uruguayanul a trimis de 9 ori balonul în bară, la distanţă uriaşă de jucătorii de pe locul 2. Trent Alexander Arnold, Anthony Gordon şi Dominic Solanke au lovit bara de 3 ori în acest sezon.

Liverpool – Chelsea 4-1

Liverpool a reuşit să câştige partida cu Chelsea cu 4-1. Diogo Jota a deschis scorul în minutul 23, iar tânărul de 20 de ani Conor Bradley a majorat diferenţa în minutul 39. „Cormoranii” puteau intra la pauză cu un avantaj de trei goluri, dar Nunez a ratat de la 11 metri, trimiţând în bară.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă, tot Liverpool a marcat prima, prin Szoboszlai, în minutul 65. Chelsea a sperat la o revenire miraculoasă după reuşita lui Nkunku în minutul 71, dar Luis Diaz a stabilit scorul final în minutul 79, când a marcat pentru 4-1.

Liverpool este lider în Premier League, cu 51 de puncte, după 22 de etape. Manchester City, care s-a impus şi ea miercuri seară în meciul cu Burnley, scor 3-1, este pe locul 2, cu 46 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford!

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford pentru cele 9 minute în care a evoluat în meciul din etapa cu numărul 22 din Premier League a fost 6.6, potrivit celor de la sofascore. com.

Fundaşul român a fost introdus pe teren de Ange Postecoglou în minutul 88 al partidei cu Brentford, la 3-2 pentru Spurs. Echipa lui Thomas Frank a forţat egalarea pe final, motiv pentru care Postecoglou a simţit nevoia să îl introducă pe Radu Drăguşin, în locul lui James Maddison. Cu tot cu prelungiri, Radu Drăguşin a prins nouă minute în meciul cu Brentford. Aceasta a fost a doua partidă în care a evoluat internaţionalul român în tricoul lui Spurs, după ce a mai jucat în meciul de pe Old Trafford cu Manchester United.

Drăguşin a fost implicat în două faze în cele nouă minute în care a evoluat. În al treilea minut al prelungirilor, Drăguşin a sărit pe sub o centrare a celor de la Brentford, dar Baptise a trimis peste poartă. Trei minute mai târziu, Drăguşin a avut o intervenţie foarte bună, când l-a blocat pe Toney.

Brentford a fost echipa care a început mai bine meciul de pe terenul lui Spurs. După golul anulat de VAR al lui Roerslev Rasmussen din minutul 12, Maupay a deschis scorul trei minute mai târziu.

Echipa lui Ange Postecoglou a dat replica în debutul reprizei secunde. Spurs a întors scorul într-un singur minut, după reuşitele lui Udogie şi Johnson din minutele 48 şi 49. În minutul 56, brazilianul Richarlison a majorat diferenţa. Speranţele lui Brentford au revenit în minutul 67, atunci când a marcat Toney, dar echipa lui Thomas Frank a plecat învinsă de pe terenul lui Tottenham. Cu cele trei puncte, Spurs a ajuns la 43 de puncte, fiind pe locul 4 în Premier League, după 22 de etape.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și