Închide meniul

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” au plătit 24 de milioane de euro pentru fotbalistul unui revelații din Premier League

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 ianuarie 2023, 19:09

Arsenal, transfer de titlu! Tunarii” au plătit 24 de milioane de euro pentru fotbalistul unui revelații din Premier League

Arsenal l-a transferat pe Leandro Trossard

Leandro Trossard / Profimedia

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” l-au transferat de la Brighton pe Leandro Trossard, extremă belgiană în vârstă de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația de pe Emirates este lider în Premier League și se întărește pentru a cuceri titlul după o pauză de 19 ani.

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” au plătit 24 de milioane de euro pentru fotbalistul unui revelații din Premier League

Leandro Trossard a impresionat în acest sezon la Brighton, una dintre revelațiile din Premier League. Belgianul a semnat un contract valabil până în 2027 cu formația din nordul Londrei.

„Suntem foarte bucuroși să îl avem în echipă. Cunoaște campionatul și cred că va avea un impact imediat la Arsenal. L-am urmărit de mai mult timp.

Chiar avem nevoie de un fotbalist polivalent. Poate evolua pe foarte multe poziții în linia ofensivă”, a declarat Mikel Arteta, tehnicianul „tunarilor”, conform BBC.

Reclamă

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal s-a distanţat față de urmăritoare, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

Legenda lui Manchester United are aşteptări mari şi de la echipa lui de suflet. Are încredere că „diavolii” vor reuşi să o depăşească pe Arsenal. În acest moment, diferenţa este de 9 puncte.

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon„, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări
  • Arsenal l-a transferat pe Leandro Trossard

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și