Închide meniul
VIDEO

Arturo Vidal, prezentat ca un rege de noua echipă. Imaginile de pe stadion sunt cu adevărat fabuloase

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 16:22 / Actualizat: 2 februarie 2024, 18:31

Arturo Vidal, prezentat ca un rege de noua echipă. Imaginile de pe stadion sunt cu adevărat fabuloase

Arturo Vidal, prezentat ca un rege de noua echipă

Arturo Vidal, în timpul prezentării oficiale / Twitter

Arturo Vidal, prezentat ca un rege de noua echipă. Fostul star de la Barcelona, ajuns la 36 de ani, care s-a întors la clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Barcelona și-a încheiat contractul cu Athletico Paranense și a decis să revină la formația Colo-Colo, din Chile. Oficialii echipei i-au pregătit o prezentare oficială fabuloasă, iar fanii echipei s-au îngrămădit pe stadion pentru a vedea acest eveniment.

Arturo Vidal, prezentat ca un rege de noua echipă

În jur de 40.000 de fani ai celor de la Colo-Colo au mers pe stadionul formației pentru a vedea prezentarea lui Arturo Vidal, iar oficialii clubului nu au dezamăgit și le-au oferit suporterilor un spectacol pe cinste.

Fostul star de la Barcelona a fost adus cu elicopterul pe arenă și a făcut un tur al acesteia pe un cal negru. De asemenea, mijlocașul a fost îmbrăcat ca și Regele Arthur, un personaj legendar britanic.

Reclamă

Arturo Vidal a semnat un contract cu cei de la Colo-Colo valabil până la finalul anului 2024. Acesta va participa alături de acest club la Copa Libertadores, cea mai importantă competiție inter-cluburi din America de Sud.

Așa cum a fost menționat anterior, mijlocașul și-a început cariera la Colo-Colo. A fost cumpărat de Bayer Leverkusen în anul 2007, în schimbul sumei de 5,2 milioane de euro. Au urmat apoi experiențe la Juventus, Bayern Munchen, Barcelona, Inter, Flamengo și Athletico Paranense.

În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014. La momentul respectiv valora suma de 45 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Arturo Vidal l-a pus la zid pe Erik ten Hag, pentru modul în care l-a tratat pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a plecat de la Manchester United în noiembrie 2022, după un interviu acordat lui Piers Morgan în care a vorbit fără perdea despre problemele de la United, dar şi despre Ten Hag. La finalul anului 2022, Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită.

Mijlocaşul din Chile nu înţelege cum Ronaldo, cel mai bun marcator al formaţiei de pe Old Trafford, s-a transformat în rezervă, odată cu venirea lui Ten Hag la United.

„Acel antrenor a venit prost. Cum să îl scoţi pe Cristiano Ronaldo din echipă? Aşa sunt aceşti oameni. Era cel mai bun marcator din echipă şi el l-a scos. Aceşti băieţi cu chelie sunt foarte complicaţi”, a declarat Arturo Vidal, potrivit goal.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și