Închide meniul

Asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2024, 21:44

Reclamă
Asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei!

Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei!

Răzvan Lucescu, pe teren, imediat după ce a cucerit titlul cu PAOK / Hepta

După ce a fost asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei! Sezonul trecut, Răzvan Lucescu a luat titlul în Grecia cu PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Finala” pentru titlu, cu Aris, a fost LIVE în AntenaPLAY. Campionatul Greciei se vede în AntenaPLAY şi în acest sezon.

Asaltat de oferte, Răzvan Lucescu e gata să scrie din nou istorie cu PAOK în campionatul Greciei!

Răzvan Lucescu se va lupta pentru un nou titlu de campion în Grecia. În istoria de 98 de ani a clubului, PAOK are 4 titluri în Grecia. Două dintre acestea au fost cucerite cu Răzvan Lucescu pe bancă, în 2019 şi 2024.

Totodată, Răzvan Lucescu a cucerit cu PAOK şi două Cupe ale Greciei, în 2018 şi 2019.

Fiul lui Mircea Lucescu a fost dorit în această vară de Beşiktaş şi de Cagliari. El a spus pas ambelor oferte.

Reclamă
Reclamă 4

Fiul meu trebuia să plece, dar apoi a avut multă presiune din partea fanilor de la PAOK. I-au cerut să rămână pentru Champions League. Încă e tânăr. Cine știe, poate în viitor…

Dacă am încercat eu să-l conving? Nu. Pentru că sunt sigur că e mai bine să joci în Champions League decât să lupți pentru evitarea retrogradării”, a spus Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu are clauză de reziliere la PAOK

Răzvan Lucescu are clauză de reziliere la formaţia patronată de Ivan Savvidis. O echipă dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei ar trebui să plătească 2 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Răzvan Lucescu. Pentru o echipă dintr-un alt campionat decât Anglia, Italia, Germania, Spania și Franța, clauza de reziliere este de 4 milioane de euro.

Reclamă

Răzvan Lucescu a fost însă cucerit de publicul lui PAOK şi a luat decizia de a rămâne în Grecia. Răzvan Lucescu a transmis ferm că nu se pune problema să preia nici echipa naţională, în cazul în care selecţionerul Edi Iordănescu va decide să plece.

Eu am spus că echipa sau echipele naționale sunt închise pentru moment, în ceea ce mă privește. Nu mă văd să antrenez din nou o echipă națională! Îmi place aici, la PAOK Salonic și îmi place acolo, pe teren.

Îmi place să fiu zi de zi implicat. E cu totul și cu totul o altă meserie. Una e aceea de selecționer, una este de antrenor de echipă”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și