Închide meniul

Real Madrid, victorie cu Osasuna! Manchester City, pas greșit în Premier League. Inter a răpus Udinese. Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2023, 23:58

Real Madrid, victorie cu Osasuna! Manchester City, pas greșit în Premier League. Inter a răpus Udinese. Rezultatele zilei, AICI

Real Madrid, egal surprinzător cu Girona

Vinicius, în timpul meciului dintre Real Madrid şi Girona/ Profimedia

Real Madrid a obținut o victorie extrem de importantă în deplasarea cu Osasuna, scor 2-0, în La Liga. Tot sâmbătă, Manchester City a făcut un pas greșit în Premier League. Echipa lui Pep Guardiola a remizat cu Nottingham Forest, scor 1-1, și a rămas la două puncte în spatele liderului Arsenal. „Tunarii” și-au câștigat meciul cu Aston Villa, scor 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Italia, Inter a învins Udinese, scor 3-1, iar AC Milan a câștigat partida cu Monza, scor 1-0.

Real Madrid, victorie cu Osasuna! Manchester City, pas greșit în Premier League. Toate rezultatele zilei

Rezultatele zilei în Europa:

FINAL. Real Madrid se impune pe terenul Osasunei și se menține la 5 puncte în spatele liderului Barcelona.

Min 90+2. GOOOL Real Madrid! Marco Asensio dublează avantajul „galacticilor”, în prelungiri.

Reclamă

Min 78. GOOOL Real Madrid! Federico Valverde deschide scorul!

Min 1. A început meciul din La Liga!

Inter – Udinese 3-1

FINAL. Inter câștigă cu 3-1 în fața lui Udinese și se menține pe locul 2 în Serie A, la 15 puncte în spatele lui Napoli.

Reclamă 4 / 0/3

Min 89. GOOOOL Inter! Lautaro Martinez duce scorul la 3-1 în favoarea „nerazzurrilor”.

Min 73. GOOOL Inter! Mkhitaryan readuce în avantaj echipa lui Simone Inzaghi.

Min 43. GOOOOL Udinese! Lovric restabilește egalitatea pe Giuseppe Meazza.

Min 20. GOOOOL Inter! Lukaku a deschis scorul, din penalty.

Newcastle – Liverpool 0-2

Min 22. Cartonaș roșu pentru Pope, portarul lui Newcastle.

Min 17. GOOOL Liverpool! Gakpo dublează avantajul „cormoranilor”.

Min 10. GOOOL Liverpool! Darwin Nunez a deschis scorul cu un șut din interiorul careului.

Reclamă

Nottingham Forest – Manchester City 1-1

FINAL. Manchester City se încurcă pe terenul lui Nottingham Forest și rămâne la două puncte în spatele liderului Arsenal.

Min. 85: GOL Nottingham Forest! Chris Wood egalează pentru gazde!

Min. 41: GOL Manchester City! Bernardo Silva înscrie cu un șut superb din afara careului!

Monchengladbach – Bayern Munchen 3-2

Min. 90+3: GOL Bayern! Tel reduce din diferență.

Min. 84: GOL Monchengladbach! Marcus Thuram pune capăt suspansului!

Min. 56: GOL Monchengladbach! Jonas Hofmann scapă singur cu Sommer și îl învinge.

Min. 36: GOL Bayern! Choupo-Moting egalează pentru bavarezi.

Min. 13: GOL Monchengladbach! Stindl îl învinge pe Sommer cu un șut din afara careului.

Aston Villa – Arsenal 2-4

Min. 90+8: GOL Arsenal! Martinelli scapă pe contraatac și înscrie cu poarta goală!

Min. 90+3: GOL Arsenal! Jorginho șutează excelent din afara careului, mingea zguduie bara, după care îl lovește în cap pe Emiliano Martinez și intră în poartă!

Min.61: GOL Arsenal! Zinchenko egalează pentru formația lui Mikel Arteta!

Min. 32: GOL Aston Villa! Coutinho îi readuce pe Aston Villa în avanataj, cu un gol venit după o fază superbă creată de trupa lui Unai Emery!

Min. 16: GOL Arsenal! Bukayo Saka a reuşit să egaleze pentru „tunari”!

Min. 7: GOL Aston Villa! Ollie Watkins a deschis scorul în confruntarea cu trupa lui Mikel Arteta! Atacantul l-a executat pe Ramsdale cu un şut, fără emoţii!

Min. 1: Începe partida dintre Aston Villa şi Arsenal!

Liverpool va avea un meci „de foc” pe terenul lui Newcastle, formaţie care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon. „Cormoranii” au nevoie urgentă de puncte, deoarece situaţia din clasament este una dezastruoasă. Trupa lui Jurgen Klopp este e locul 9, cu 32 de puncte.

O altă formaţie în căutare de puncte este Chelsea. Trupa lui Graham Potter este pe locul 10, şi se va duela astăzi, de la ora 17:00, cu Southampton.

Şi Bayern va evolua tot astăzi. Bavarezii se deplasează pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach.

În Serie A, Inter se va duela cu Udinese, de la ora 21:45. De cealaltă parte, AC Milan, campioana en-titre din Italia, se duealează cu Monza, de la ora 19:00.

Real Madrid se poate apropia de liderul Barcelona. „Galacticii” se duelează cu Osasuna, de la ora 22:00, într-un meci din etapa a 22-a din Spania.

Meciurile zilei din Europa:

Liverpool, pe urmele lui Mason Mount! Ce a declarat Graham Potter

Liverpool este pe urmele lui Mason Mount, iar Graham Potter a oferit declaraţii despe situaţia jucătorului lui Chelsea. Internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani este urmărit cu atenţie de Jurgen Klopp, contractul jucătorului pe Stamford Brigde expirând la finele sezonului viitor. Oficialii „albaştrilor” nu au ajuns la o înţelegere cu jucătorului pentru prelungirea înţelegerii, până în acest moment.

Mason Mount se pare că este dorit cu insistenţă pe Anfield, anunţă dailymail.co.uk. Englezul de 24 de ani şi-ar dori să plece de la Chelsea, deoarece nu s-a înţeles cu oficialii clubului în privinţa prelungirii contractului.

Internaţionalul englez cere o mărire considerabilă de salariu. Mai exact, sursa citată mai sus susţine că Mount vrea să câştige triplu pe Stamford Bridge, faţă de cât câştigă în prezent. Mijlocaşul câştigă săptămânal suma de aproximativ 90.000 de euro.

Graham Potter a oferit declaraţii despre situaţia lui Mason Mount, şi a dat de înţeles că oficialii de la Chelsea negociază cu jucătorul în continuare prelungirea contractului.

„Este mereu complicat, mereu există negocieri. Cel mai bine este ca lucrurile să se rezolve între Mason şi club. Este cel mai bun mod de a rezolva lucrurile.

În ceea ce mă priveşte pe mine, este fantastic să lucrez cu el. Este un jucător important pentru noi şi sper să se rezolve repede”, a declarat Graham Potter, conform sursei citate anterior.

Recomandări
  • Real Madrid, victorie cu Osasuna
  • Rezultatele zilei, AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și