Închide meniul

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0 | Bascii și-au luat revanșa în fața “galacticilor”! Elevii lui Marcelino au dat lovitura în minutul 89. Echipele calificate în semifinalele Cupei Spaniei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 februarie 2022, 0:35

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0 | Bascii și-au luat revanșa în fața “galacticilor”! Elevii lui Marcelino au dat lovitura în minutul 89. Echipele calificate în semifinalele Cupei Spaniei

Athletic Bilbao - Real Madrid

Profimedia

După o primă repriză fără goluri, Bilbao a deschis scorul prin Alex Berenguer, care a marcat din pasa lui Mikel Vesga, în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bascii și-au luat revanșa dupa finala Supercupei Spaniei pierdută în fața madrilenilor și și-au asigurat biletele pentru semifinalele Copa del Rey.

Ba mai mult, echipa lui Marcelino a reușit o performanță uluitoare: le-a eliminat consecutiv din competiție pe FC Barcelona și Real Madrid.

Betis, Valencia și surpriza Vallecano sunt celălalte echipe calificate în penultimul act al competiției.

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0

Update: Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0. GOOOL! Alex Berenguer a dat lovitura în minutul 89.

Reclamă

Update: A început Athletic Bilbao – Real Madrid.

Athletic Bilbao – Real Madrid se întâlnesc din nou, la scurt timp după finala din Supercupa Spaniei. ”Galacticii” s-au impus cu 2-0. Acum, bascii caută revanșa în fața rivalilor madrileni.

  • Real Madrid: Courtois, Vazquez, Militao, Alaba, Nacho, Casemiro, Modric, Kroos, Rodrygo, Vinicius, Asensio.
  • Athletic Bilbao: Simon, De Marcos, Yeray, Iñigo, Balenziaga, Vespa, Dani Garcia, Nico Williams, Muniain, Raul Garcia, Williams

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Kylian Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid

Kylian Mbappe va ajunge în vară pe Santiago Bernabeu. Dezvăluirea a fost făcută de Joan Gaspart, fost președinte al Barcelonei, și apropiat al lui Florentino Perez.

Presa internațională a anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iar informația a fost confirmată și de Joan Gaspart, fostul președinte de la FC Barcelona. Acesta este ferm convins că mutarea se va realiza.

„Vă spun în exclusivitate, Kylian a semnat deja cu Real Madrid, sunt sigur. Îl cunosc pe Florentino Perez și sunt sigur de asta”, a declatat Joan Gaspart, citat de Radio Marca.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 19 goluri în 28 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și