Închide meniul

Atletico Madrid – Chelsea 0-1 | Olivier Giroud a marcat un gol uriaş. "A durat cam mult până s-a luat decizia". Ce spune de bunul prieten Claudiu Keşeru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 5:54

Atletico Madrid – Chelsea 0-1 | Olivier Giroud a marcat un gol uriaş. "A durat cam mult până s-a luat decizia". Ce spune de bunul prieten Claudiu Keşeru

ProfimediaImages

Olivier Giroud, super-gol pe Arena Naţională, în Atletico - Chelsea 0-1

"Să fiu sincer, e un stadion frumos, ne-a plăcut să jucăm aici, chiar dacă a fost puţin cam frig. Nu am vorbit cu el (n.r. – Claudiu Keşeru), dar dacă am fi putut juca în prezenţa spectatorilor, aş fi fost fericit să-l văd la sfârşitul meciului, dar, din păcate, nu putem vedea pe nimeni, aşa că, poate altă dată", a spus Giroud, citat de telekomsport.ro.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivier Giroud şi Claudiu Keşeru, colegi în Franţa

Cei doi au fost colegi la Tours, în Liga a doua franceză, în 2009. 7 ani mai târziu, s-au întâlnit în grupele Champions League, în duelul dintre Ludogorets şi Arsenal. 

"Mereu o plăcere să-l revăd pe Giroud. E unul dintre cei mai buni prieteni francezi din fotbal, de când jucam împreună la Tours. Mi-a spus: În 2009 eram colegi în liga a doua din Franța și uită-te la noi acum, suntem adversari în Champions League”, a scris Keșeru, pe contul său de Facebook, la momentul respectiv. 

Olivier Giroud, gol senzaţional în Atletico Madrid – Chelsea 0-1

Singurul gol al meciului disputat pe Arena Naţională a venit după ce a fost verificat de VAR, în minutul 71. A fost o foarfecă de senzaţie a internaţionalului francez.

"Este minunat pentru mine şi pentru echipă că am marcat. Dar cu VAR trebuie să ai încredere şi răbdare. A durat cam mult până s-a luat decizia, dar, cum a spus şi arbitrul, era o decizie importantă,chiar dacă este ciudat să aştepţi trei minute pentru a celebra", a declarat Giroud.

Reclamă

Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și