Închide meniul

Atletico Madrid – Milan 0-1 | Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu, după ce a închis poarta în fața lui Suarez și Griezmann

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 0:20 / Actualizat: 25 noiembrie 2021, 2:07

Atletico Madrid – Milan 0-1 | Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu, după ce a închis poarta în fața lui Suarez și Griezmann

Ciprian Tătărușanu, titular în Chelsea - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan /Profimediaimages

Milan a dat lovitura pe terenul celor de la Atletico Madrid și a obținut o victorie care a readus-o în cărțile calificării. Italienii au dat lovitura prin Messias, în finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu în Atletico Madrid – Milan 0-1

Ciprian Tătărușanu a fost titular și a primit una dintre cele mai mare note din partea celor de la Sofascore: 7,1. Doar Franck Kessie și Theo Hernandez au primit o notă mai mare decât portarul român care i-a blocat cu succes pe starurile din atacul madrilenilor, Suarez și Griezmann.

Milan este pe locul 3 în grupă, înaintea ultimei etape. Echipa lui Tătărușanu va juca, pe teren propriu cu Liverpool, echipă deja calificată, în timp ce Atletico se va deplasa la Porto. Înaintea ultimei etape, Liverpool are 15 puncte. Porto este pe locul 2 cu 5 puncte, în timp ce Milan și Atletico au câte 4 puncte.

Ciprian Tătărușanu ar putea redeveni rezervă

Partida cu Atletico Madrid ar putea fi ultima din postura de titular pentru Tătărușanu. Mike Maignan este așteptat să revină în poarta celor de la Milan la finalul acestei săptămâni. CEi doi au fost comparați de presa din Italia.

Reclamă

„Înainte de accidentare, portarul francez a primit 5 goluri în 7 meciuri de campionat, păstrând astfel o medie de mai puțin de un gol primit pe meci. Românul nu s-a descurcat atât de bine, jucând 6 meciuri și primind nu mai puțin de 10 goluri, aproape dublu față de Maignan, cu un meci jucat mai puțin decât el.

Diferența de nivel dintre Magic Mike și Tătă e destul de substanțială”, au scris cei de la Corriere dello Sport, citați de Notizie Milan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și