Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra l-a învins pe Mirel Rădoi în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Autogol uluitor înscris de Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 16:59

Cosmin Contra l-a învins pe Mirel Rădoi în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Autogol uluitor înscris de Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica /SPORT PICTURES

  • Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită
  • Mirel Rădoi, trădat de propriul jucător, spre bucuria lui Cosmin Contra

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Al Taee, formația pregătită de Mirel Rădoi, a fost învinsă de Damac, formație antrenată de Cosmin Contra, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost trădat de unul dintre jucătorii săi, care și-a înscris în proprie poartă un gol de toată frumusețea. În urma acestui meci, Al Taee ocupă locul 8 în prima ligă arabă, cu 25 de puncte. Damac este pe 7, cu tot atâtea puncte, dar cu avantajul rezultatului din meciul direct.

Autogol uluitor în derby-ul românilor din Arabia Saudită! Mirel Rădoi, trădat de propriul jucător, spre bucuria lui Cosmin Contra

În minutul 74, la scorul de 2-1 pentru Damac, Al Jabeeri, unul dintre fundașii centrali ai lui Al Taee, a încercat să respingă mingea din propriul careu. Execuția a fost una deficitară, iar balonul a ajuns în propria poartă, tabela modificându-se la 3-1 pentru elevii lui Cosmin Contra.

Reclamă

Momentul l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi, care nu a putut să-și ascundă supărarea pentru gafa fotbalistului său. De cealaltă parte, Cosmin Contra a exultat, obținând o victorie convingătoare pentru Damac.

Reclamă

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra a oferit prima reacție după ce a semnat cu noua echipă Damac, ocupanta locului 9 din prima liga a Arabiei Saudite.

Antrenorul român nu mai antrenase de 9 luni până să semneze contractul cu noua sa echipă.

Cosmin Contra s-a arătat entuziasmat de alegerea făcută și abia așteaptă să se dueleze cu Marius Șumudică și Mirel Rădoi, ceilalți antrenori români din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român care a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut o treabă bună”, a spus Cosmin Contra pentru sport.ro.

Primul meci al lui Cosmin Contra pe banca lui Damac va fi chiar împotriva lui Al Tai, formație condusă de Mirel Rădoi. Duelul dintre cei doi va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat echipe de club precum Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo. Cosmin Contra a fost și selecționerul României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019.

Cosmin Contra va merge la Damac FC cu propriul staff și va fi plătit „regește” de conducătorii saudiți. Potrivit gsp.ro, antrenorul român va încasa un salariu de 2.8 milioane de euro în primul sezon, la noua echipă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită
Fotbal • 29 feb., 9:00
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial