Închide meniul

Avertisment pentru Dennis Man! Ce i-a impus antrenorul Parmei internaţionalului român: „Trebuie să facă diferenţa”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 8:21 / Actualizat: 25 martie 2023, 17:31

Avertisment pentru Dennis Man! Ce i-a impus antrenorul Parmei internaţionalului român: „Trebuie să facă diferenţa

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

  • Avertisment pentru Dennis Man
  • Ce i-a impus antrenorul Parmei internaţionalului român

Avertisment pentru Dennis Man! Dennis Man nu o duce prea bine la Parma. După retrogradarea echipei în Serie B, şefii au transmis un mesaj clar. Trebuie să revină imediat în Serie A. Impactul cu liga secundă nu a fost cel dorit. Echipa e abia pe locul 15. Antrenorul Parmei a sunat adunarea şi i-a transmis un avertisment clar internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari la Parma. Echipa la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă e pe locul 15 în Serie B şi e mai aproape de retrogradare decât de promovare. În plin proces cu Anamaria Prodan, Dennis Man primeşte şi un avertisment din partea antrenorului său.

Avertisment pentru Dennis Man

Parma nu mai bate pe nimeni de şase etape în Serie B, iar antrenorul Enzo Maresca a intrat în panică. Înaintea meciului de azi cu Cittadella, de la ora 21.30, tehnicianul le-a dat un mesaj clar jucătorilor, printre aceştia fiind şi internaţionalul român, Dennis Man. La conferința de presă premergătoare jocului, Maresca a dezvăluit ce așteptări are de la Dennis Man. Tehnicianul Parmei i-a transmis internaționalului român că trebuie să facă diferența atunci când este folosit.

Reclamă

”Man face parte dintr-un grup de jucători care ar trebui să facă diferența și, în plus, să ia responsabilitatea asupra lor. Acest lucru este valabil și pentru alți jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe, ci să trecem la fapte”, a declarat Enzo Maresca, potrivit parmacalcio1913.com.

Citește și:

Debut slab de sezon pentru Dennis Man

Dennis Man, dar şi Parma au un debut slab de sezon în Serie B. Jucătorul cotat la 10 milioane de euro are doar două goluri marcate în acest sezon la Parma, în cele 6 apariţii în tricoul echipei sale. Sunt voci care spun că Dennis Man ar vrea să se despartă de actuala sa echipă în această iarnă, în pauza dintre tur şi retur.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei