Închide meniul

Aymeric Laporte a semnat cu Al-Nassr! Fostul fundaş al lui Manchester City a devenit coleg de echipă cu Cristiano Ronaldo

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 21:25

Reclamă
Aymeric Laporte a semnat cu Al-Nassr! Fostul fundaş al lui Manchester City a devenit coleg de echipă cu Cristiano Ronaldo

Aymeric Laporte a semnat cu Al-Nassr!

Aymeric Laporte / Profimedia Images

Clubul saudit Al-Nassr a anunţat joi, pe site-ul oficial, că la transferat pe fundaşul spaniol Aymeric Laporte, fost jucător la echipa engleză Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aymeric Laporte, fundaşul central internaţional spaniol (22 de selecţii, un gol), a părăsit campioana Angliei şi a Europei, echipa Manchester City pentru a se alătura formaţiei din Arabia Saudită Al-Nassr, echipă la care mai evoluează, printre alţii, Cristiano Ronaldo şi Sadio Mané.

Aymeric Laporte a semnat cu Al-Nassr!

Laporte (29 de ani) a semnat un contract valabil până în anul 2026, iar Manchester City a primit o sumă care se ridică la 30 de milioane de euro, informează news.ro.

Zilele trecute a apărut informaţia că Laporte s-a înţeles cu formaţia saudită Al-Nassr.

În sezonul trecut, Aymeric Laporte a câștigat titlul în Premier League, alături de „cetățenii” conduși de Pep Guardiola. Acesta a fost pus pe lista de transferuri de către cei de la Manchester City, după ce campionii Angliei l-au transferat pe Josko Gvardiol, de la RB Leipzig.

Reclamă

Jurnalistul Santi Aouna anunţa anterior că Aymeric Laporte a acceptat oferta celor de la Al-Nassr. El preciza că fundașul a fost de acord cu o înțelegere valabilă pentru următoarele 3 sezoane, care se termină în vara anului 2026. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a jurnalistului respectiv.

Totodată, spaniolul va încasa un salariu impresionant. Oficialii formației din Arabia Saudită, la care este legitimat și Cristiano Ronaldo, i-a oferit fundașului suma de 25 de milioane de euro pe an, pentru a-l face să aleagă campionatul Arabiei. În cariera sa, Aymeric Laporte a jucat pentru: Bayonne, Athletic Bilbao, CD Basconia și Manchester City. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când valora suma de 75 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, debut cu stângul în noul sezon din Arabia Saudită! Al-Nassr a pierdut al doilea meci

Echipa lui Cristiano Ronaldo nu are un început bun de campionat. După ce a cucerit Arab Club Champions Cup, Al-Nassr a pierdut primele două meciuri ale noului sezon din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul din etapa a doua, cu Al-Tawoon, a evoluat şi Cristiano Ronaldo. Alături de el pe teren au fost şi noile achiziţii Mane, Brozovic sau Fofana, dar Al-Nassr a pierdut duelul din etapa a doua, scor 0-2.

Scorul a fost deschis în minutul 20 de Tawamba, în timp ce al doilea gol al oaspeţilor a venit în minutul 90+6, fiind marcat de Bahusayn.

După primele două etape, Al-Nassr este doar pe locul 15 în campionatul din Arabia Saudită, fără puncte şi cu golaverajul 1-4. Singurul gol din acest sezon al lui Al-Nassr a fost marcat de Sadio Mane în prima etapă cu Al-Ettifaq.

Pentru Al-Nassr urmează meciul de calificare din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite, după care va merge pe terenul celor de la Al-Fateh, pentru meciul din etapa a treia din Arabia Saudită.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și