Închide meniul

S-a decis campioana Spaniei, după Real Madrid – Villarreal 2-1 și Valladolid – Atletico Madrid 1-2! Echipa lui Diego Simeone, primul titlu după 7 ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 20:15 / Actualizat: 23 mai 2021, 8:50

S-a decis campioana Spaniei, după Real Madrid – Villarreal 2-1 și Valladolid – Atletico Madrid 1-2! Echipa lui Diego Simeone, primul titlu după 7 ani

Profimedia

Atletico Madrid este noua campioană a Spaniei

Atletico Madrid a câştigat al 11-lea titlu din istorie şi primul după o pauză de 7 ani. Şi succesul din 2014 a fost tot cu Diego Simeone pe banca tehnică. Argentinianul, instalat ca antrenor în 2011, a fost campion cu Atletico şi în 1996.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Spaniei în sezonul 2020-2021 este Atletico Madrid

Aşa arată clasamentul din La Liga. Atletico, Real Madrid, Barcelona şi Sevilla vor juca în Champions League, Real Sociedad şi Betis Sevilla, în Europa League, şi Villarreal, în Conference League. Au retrogradat Huesca, Valladolid şi Eibar. Duminică se joacă ultimele două meciuri.

Atletico Madrid, campioană în La Liga 2020-2021
Sofa Score

Update: Final de meci pentru Atletico! Echipa lui Simeone este noua campioană din La Liga, după o pauză de 7 ani. S-a terminat şi meciul cu Real Madrid cu acelaşi scor: victorie cu 2-1.

Update: GOOOL Real Madrid! Galacticii au întors şi ei scorul. Modric a punctat în minutul 90+2.

Reclamă

Update: GOOOL Real Madrid! Benzema a făcut 1-1 în meciul cu Villarreal.

Update: GOOOL Atletico! Luis Suarez a făcut 2-1 pentru echipa lui Simeone, care e aproape campioană!

Update: GOOOL Atletico! Angel Correa a înscris în minutul 57!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Benzema a marcat în minutul 56, dar reuşita lui Real Madrid a fost anulată după ce au fost consultate reulările video.

Update: Villarreal a deschis şi ea scorul contra lui Real Madrid. A marcat Yeremi Pino, în minutul 20.

Update: Valladolid a deschis scorul contra lui Atletico! A marcat Oscar Plano, în minutul 18. La acest scor, Atletico e campioană, dar un gol al lui Real Madrid va schimba situaţia.

Update: Au început meciurile din etapa decisivă!

Update: Echipa de start a lui Atletico Madrid în meciul cu Valladolid.

Update: Echipa de start a lui Real Madrid în meciul cu Villarreal.

Reclamă

Ştirea iniţială

Atletico sau Real Madrid? Elevii lui Diego Simeone joacă pe terenul unui Valladolid care se zbate să rămână în La Liga. De cealaltă parte, galacticii primesc vizita unei Villarreal care speră să prindă Europa League pe ultima sută de metri. Calculele sunt simple în Spania, înaintea unui final de campionat dramatic.

Atletico sau Real Madrid? Spania își află azi campioana

Real Madrid depinde de rezultatul lui Atletico. Echipa lui Zinedine Zidane este obligată să o bată pe Villarreal ca să aibă o șansă la titlu. În caz contrar, clasamentul va rămâne neschimbat.

Sunt 2 puncte între Atletico și Real Madrid. Cu un succes, echipa lui Simeone devine campioană indiferent de celălalt rezultat. Dacă Real câștigă, iar Atletico face remiză, coroana va merge pe Bernabeu datorită rezultatelor mai bune în meciurile directe.

Din 2014 n-a mai luat Atletico Madrid titlul. De altfel, acea coroană a fost singura câștigată de Atletico în ultimii 25 de ani. Real a mai luat titlul în 2019 și 2017, dar și în 2012.

Barcelona ieșit din lupta la titlu după 1-2 cu Celta Vigo în etapa precedentă. Totul a rămas o afecere în doi. Coroane va merge la Madrid, dar rămâne de văzut în vitrina cărei echipe.

Ronaldo Nazario, ajutor pentru Real Madrid

Ronaldo Nazario, în prezent acționarul lui Real Valladolid, este hotărât să bage adânc mâna în buzunar dacă echipa lui o învinge pe Atletico Madrid. 150.000 de euro de jucător. Atât este dispus brazilianul să le dea fotbaliștilor lui Real Valladolid.

Ronaldo Nazario a jucat 5 ani la Real Madrid, devenind o legendă a clubului blanco. Evident, Valladolid își va urmări propriul interes, dar spaniolii știu care este favorita brazilianului în lupta la titlu.

Echipa lui Ronaldo Nazario este pe penultimul loc în Spania, la 2 puncte de salvare. Real Valladolid e obligată să câștige împotriva lui Atletico și să spere că Elche și Huesca își vor pierde meciurile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și