Închide meniul

Balonul de Aur 2022 | Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de la Paris! Anunțul făcut de francezi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 9:00

Balonul de Aur 2022 | Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de la Paris! Anunțul făcut de francezi

Cristiano Ronaldo ar putea semna cu Chelsea

Cristiano Ronaldo, într-un meci Chelsea - Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de decernare a Balonului de Aur 2022, unde marele favorit este prietenul său Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 va fi prezent la gala de la Paris, unde atacantul lui Real Madrid va cuceri în premieră cel mai râvnit trofeu individual din lumea fotbalului.

Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de decernare a Balonului de Aur 2022

Cristiano Ronaldo nu va veni doar ca simplu spectator, ci va avea un rol special. Potrivit francezilor de la Le Parisien, portughezul îl va înmâna lui Benzema trofeul.

Gestul pe care Ronaldo îl va face este în semn de apreciere pentru fostul său coleg de la Real Madrid, alături de care a câștigat de patru ori trofeul UEFA Champions League.

Cinci Baloane de Aur a cucerit CR7 în carieră, ultimul fiind în 2017.

Reclamă

„Cadoul” lui Real Madrid pentru Karim Benzema, favoritul la Balonul de Aur 2022

Real Madrid este convinsă că atacantul Karim Benzema va câştiga Balonul de Aur, după prestaţiile colosale ale francezului din sezonul 2021-2022. Oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu îi vor pregăti o ofertă pentru prelungirea contractului, care va expira la sfârşitul stagiunii.

Karim Benzema este favorit pentru cucerirea Balonului de Aur. Francezul a câştigat Liga Campionilor, cât şi campionatul în Spania, într-un sezon cu cifre fantastice.

Real Madrid ţinteşte să-l convingă pe Karim Benzema să semneze o noua înţelegere cu trupa de pe Santiago Bernabeu. Actualul contract expiră în vara lui 2023, iar „Los Blancos” îi oferă prelungirea pe încă un sezon, anunţă celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, aceeaşi sursă notează că Real Madrid este sigură că Balonul de Aur va fi cucerit de Karim Benzema, în acest an. Astfel, prelungirea contractului va fi un fel de „cadou” din partea madrilenilor pentru atacantul francez.

„Real Madrid este pe punctul de a completa înțelegerea cu Karim Benzema pentru a-și extinde contractul până în iunie 2024.

Real preconizează că Benzema va câștiga Balonul de Aur și va celebra incredibilul an cu un nou contract”, a notat Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit

Clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit cu două săptămâni înainte de decernarea mult râvnitului trofeu. După cum era de aşteptat, Karim Benzema nu a avut rival.

Lista apărută în mediul online cu clasamentul final s-a viralizat în scurt timp. Karim Benzema ar fi primit 521 de voturi şi este marele câştigător.

Sadio Mane, locul secund, a primit 298 de voturi, iar podiumul este completat de Vinicius Jr, care are 190 de voturi.

Mohamed Salah ocupă locul patru, cu 179 de voturi, în timp ce Robert Lewandowski ocupă locul 5, 99 voturi. Pe locul şase este Kylian Mbappe, cu 94 voturi. Cristiano Ronaldo, câştigătorul a cinci Baloane de Aur, este pe locul 12 în clasament.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo va avea un rol special la gala de decernare a Balonului de Aur 2022
  • Anunțul făcut de presa internațională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și