Închide meniul

Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema. Ce cadou îi pregătesc „galacticii” starului francez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 17:18

Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema. Ce cadou îi pregătesc „galacticii starului francez

Real Madrid. convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimediaimages

Real Madrid este convinsă că atacantul Karim Benzema va câştiga Balonul de Aur, după prestaţiile colosale ale francezului din sezonul 2021-2022. Oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu îi vor pregăti o ofertă pentru prelungirea contractului, care va expira la sfârşitul stagiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema este favorit pentru cucerirea Balonului de Aur. Francezul a câştigat Liga Campionilor, cât şi campionatul în Spania, într-un sezon cu cifre fantastice.

Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Real Madrid ţinteşte să-l convingă pe Karim Benzema să semneze o noua înţelegere cu trupa de pe Santiago Bernabeu. Actualul contract expiră în vara lui 2023, iar „Los Blancos” îi oferă prelungirea pe încă un sezon, anunţă celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Totodată, aceeaşi sursă notează că Real Madrid este sigură că Balonul de Aur va fi cucerit de Karim Benzema, în acest an. Astfel, prelungirea contractului va fi un fel de „cadou” din partea madrilenilor pentru atacantul francez.

„Real Madrid este pe punctul de a completa înțelegerea cu Karim Benzema pentru a-și extinde contractul până în iunie 2024.

Reclamă

Real preconizează că Benzema va câștiga Balonul de Aur și va celebra incredibilul an cu un nou contract”, a notat Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Cine e favoritul la câştigarea Balonului de Aur în 2022

Cine e favoritul la câştigarea Balonului de Aur în 2022 este o întrebare la care specialiştii au găsit deja răspunsul. Decernarea prestigiosului trofeu va avea loc pe 17 octombrie, la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Casele de pariuri au ajuns să îi ofere lui Karim Benzema o cotă de 1.01 la adjudecarea râvnitului trofeu. Asta după ce atacantul francez a câştigat titlul în La Liga şi UEFA Champions League. El a fost golgheterul Spaniei (27 de reuşite) şi al Ligii Campionilor (15 goluri).

Dacă francezul Benzema are o cotă de 1.01 la titlul dorit de orice fotbalist, restul jucătorilor au cote uriaşe, Mohamed Salah fiind al doilea pe listă (25), podiumul fiind completat de Kylian Mbappe (35). Vinicius (35) şi Robert Lewandowski (50) sunt şi ei pe listă.

Pe de altă parte, clasamentul final pentru Balonul de Aur 2022 ar fi fost dezvăluit cu două săptămâni înainte de decernarea mult râvnitului trofeu. După cum era de aşteptat, Karim Benzema nu a avut rival.

Lista apărută în mediul online cu clasamentul final s-a viralizat în scurt timp. Karim Benzema ar fi primit 521 de voturi şi este marele câştigător. Sadio Mane, locul secund, a primit 298 de voturi, iar podiumul este completat de Vinicius Jr, care are 190 de voturi.

Mohamed Salah ocupă locul patru, cu 179 de voturi, în timp ce Robert Lewandowski ocupă locul 5, 99 voturi. Pe locul şase este Kylian Mbappe, cu 94 voturi. Cristiano Ronaldo, câştigătorul a cinci Baloane de Aur, este pe locul 12 în clasament.

Recomandări
  • Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și