Închide meniul

„Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine!” Impresarul lui Robert Lewandowski a răbufnit după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 17:27

„Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine! Impresarul lui Robert Lewandowski a răbufnit după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Impresarul lui Robert Lewandowski a răbufnit după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Profimedia

Impresarul lui Robert Lewandowski a răbufnit după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Pini Zahavi este ferm convins că jucătorul său trebuia să primească mult râvnitul trofeu la Paris. Impresarul contestă victoria lui Lionel Messi, care a câştigat al şaptelea Balon de Aur din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toate felicitările pentru Lionel Messi: un jucător impresionant şi o legendă eternă. Dar Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine. Nu de această dată. Balonul de Aur îi aparţine lui Robert Lewandowski. El îl merita”, a spus Zahavi, conform lefigaro.fr, citat de news.ro.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de atacantul anului, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

În clasamentul per total, polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar italianul Jorginho a fost pe 3.

Lionel Messi, uimit şi el după al şaptelea Balon de Aur câştigat

Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară Balonul de Aur în carieră. Argentinianul e conştient că performanţa este una uriaşă, al doilea în acest top fiind rivalul Cristiano Ronaldo, cu 5 trofee. Messi nu crede că portughezul îi va doborî recordul.

Reclamă

„Nu ştiu dacă acest record va fi doborât. Dar totdeauna e cineva care să îmbunătăţească aceste recorduri. Cred că obţinerea de şapte ori a Balonului de Aur este ceva impresionant. Sunt foarte fericit să fiu la Paris să lupt pentru trofee din nou”, a spus Lionel Messi, citat de France Football.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și