Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței: „Sper din toată inima să câștige!”. Meciul va fi, în exclusivitate, în AntenaPLAY

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 12:28

Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței: Sper din toată inima să câștige!”. Meciul va fi, în exclusivitate, în AntenaPLAY

Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței

Nantes - Toulouse / Profimedia

  • Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței
  • 38 de ani are Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței! Meciul va avea loc astăzi, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale, Nantes a învins-o pe Lyon, 1-0, în timp ce Toulouse s-a impus în fața celor de la Annecy, 2-1.

Bănel Nicoliță și-a ales favorita dintre Nantes și Toulouse în finala Cupei Franței

Bănel Nicoliță susține că își dorește ca echipa care va cuceri Cupa Franței, în actualul sezon, să fie Nantes, având în vedere că este o formație pentru care a evoluat în trecut.

Reclamă

„E o finală în care mi-aș dori din toată inima să câștige Nantes, pentru că are o istorie foarte puternică și niște suporteri minunați și merită să câștige această cupă. Sunt multe sezoane în care s-au bătut la retrogradare. Sper din toată inima să câștige cupa”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Bănel Nicoliță a îmbrăcat timp de nouă luni tricoul celor de la Nantes, în perioada septembrie 2013 – iunie 2014.

Reclamă

Momentul teribil în care Bănel Nicoliță „a rămas pe drumuri”

Fostul fotbalist a povestit cum a fost „păcălit” de impresarul său. Acesta a declarat că Traian Gherghișan l-a făcut să „ajungă pe drumuri”, din cauza faptului că nu i-a acceptat transferul definitiv la Nantes.

Din cauza lui am ajuns pe drumuri, cum se spune! Când tu ca impresar ai patru oferte pe masă, când cei de la Nantes vin la mine și-mi pun oferta pe masă, când eu sunt băiat corect și nu vreau să semnez fără acordul tău… Mi-am zis „omul ăsta m-a scos din țară, am mers cu el pe un drum.

Traian Gherghișan. Am avut o ofertă de la Nantes și președintele, fiul patronului, mă scotea în fiecare zi în oraș și mă ruga să semnez. Mi-a propus pe doi ani, dar mereu îi spuneam că trebuie să-i dăm ceva și impresarului. „Nu putem să-i dăm nimic”. „De ce?”. „E hoț!”. Nu înțelegeam… „Bănel, nu-i dau niciun cent. Dacă tu te vei lua după el, ai să te lași de fotbal la 29 de ani”. Președintele avea 24 de ani!

Reclamă 4 / 0/3

Am avut ofertă de la Saint-Étienne de prelungire… Și-așa mai departe. Eu am jucat corect și el nu. D-asta am ieșit și am spus lucrurilor pe nume. La Aris Limasol aveam 3.000 pe lună, plecat de la 30.000 din Franța…

(N.r. Regretul carierei?) Că n-am semnat atunci cu Nantes. Când trebuia să nu mă uit nici în stânga, nici în dreapta, să fiu și eu hoț, pe românește. Nesimțit! Dar eu n-am putut. Am învățat din toate”, a spus Bănel Nicoliță, pentru gsp.ro.

În campionat, Nantes se află pe locul 16, cu 32 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet