Închide meniul
VIDEO

Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan! Ansu Fati, gol superb pe stadionul din Las Vegas

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 10:18

Reclamă
Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan! Ansu Fati, gol superb pe stadionul din Las Vegas

Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan

Ansu Fati, după golul cu AC Milan / Profimedia

Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan! Echipa lui Xavi s-a impus cu 1-0 în partida care a avut loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas. Ansu Fati a fost unicul marcator al partidei, reuşind să înscrie cu o reuşită de excepţie în minutul 55 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu AC Milan a fost ultimul pentru Barcelona din turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii. Catalanii vor reveni în Spania, acolo unde vor mai disputa un amical, înaintea debutului în noul sezon din La Liga.

Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan! Ansu Fati, gol superb pe stadionul din Las Vegas

Barcelona a încheiat cu o victorie turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii. Echipa pregătită de Xavi s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la AC Milan, într-un meci amical disputat pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ansu Fati, cel care a reuşit să îl învingă pe Mike Maignan cu o execuţie superbă.

Reclamă

Barcelona venea pe Allegiant Stadium după o victorie cu 3-0 în faţa lui Real Madrid săptămâna trecută, pe AT&T Stadium. În acest turneu american, catalanii au mai disputat meciul amical contra lui Arsenal, câştigat de echipa lui Mikel Arteta cu 5-3.

Înaintea debutului în noul sezon de La Liga, echipa catalană va mai disputa un meci amical şi împotriva lui Tottenham, cealaltă formaţie din nordul Londrei. Partida va avea loc la Barcelona, pe stadionul Olimpic, casa provizorie a catalanilor din acest sezon, după ce Camp Nou a intrat într-un proces de renovare.

De partea cealaltă, AC Milan va mai disputa două meciuri amicale înainte de debutul în noul sezon din Serie A, cu Monza şi cu Etoile Sahel din Tunisia.

Reclamă 4 / 0/3

Ansu Fati a sărbătorit golul cu Ousmane Dembele

Imediat după ce a înscris împotriva lui AC Milan, Ansu Fati a sărbătorit reuşita alături de Ousmane Dembele. Francezul nu a evoluat în meciul de pe Allegiant Stadium, el fiind foarte aproape de transferul la AC Milan.

De altfel, Xavi a confirmat la finalul meciului cu AC Milan că Ousmane Dembele l-a anunţat că vrea să plecede la Barcelona, după ce a fost ofertat de PSG.

„Dembele a venit şi mi-a spus că vrea să plece. El are o ofertă de la PSG şi nu putem concura cu ea. Da, sunt puţin dezamăgit”, a declarat Xavi, la finalul meciului cu AC Milan, potrivit barcauniversal.com.

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și