Închide meniul

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Neymar, dat ca exemplu de antrenorul catalanilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 13:22

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Neymar, dat ca exemplu de antrenorul catalanilor

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona

Xavi şi Dembele / Profimedia

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Francezul de 27 de ani este foarte aproape de PSG, dar antrenorul catalanilor a încercat să îl convingă să continue pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dembele s-ar fi înţeles deja cu campioana din Ligue 1 şi aşteaptă ca Barcelona şi PSG să se înţeleagă asupra sumei de transfer. Presa din Spania anunţă însă că Xavi a făcut referire la Neymar, în încercarea de a îl opri pe Dembele să se înţeleagă cu parizienii.

Xavi, încercare disperată pentru a îl păstra pe Dembele la Barcelona! Neymar, dat ca exemplu de antrenorul catalanilor

Neymar a plecat de la Barcelona în vara anului 2017, atunci când PSG plătea uriaşa sumă de 222 de milioane de euro, stabilind un nou record în ceea ce priveşte transferurile. Brazilianul a fost adus pe Parc des Princes pentru a aduce trofeul Ligii Campionilor la Paris, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

PSG a fost la 90 de minute de a îşi îndeplini obiectivul în 2020, dar a pierdut finala de la Lisabona cu Bayern Munchen. După şase ani petrecuţi în capitala Franţei, Neymar nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, astfel încât a ajuns să fie dat exemplu în încercarea de a îi face pe jucători să refuze campioana din Ligue 1.

Potrivit mundodeportivo.com, Xavi a făcut tot posibilul pentru a îl păstra pe Ousmane Dembele la echipă şi i-ar fi transmis să se gândească la Neymar şi la cariera pe care brazilianul a avut-o pe Parc des Princes.

Reclamă

Dembele face parte în continuare din planurile lui Xavi. Antrenorul catalanilor a avut mereu încredere în francez şi l-a apărat de fiecare dată pe acesta, în ciuda faptului că Dembele a avut mai multe probleme cu accidentările şi nu a avut evoluţii constante în tricoul Barcelonei.

Ousmane Dembele a mers cu Barcelona la Las Vegas

Ousmane Dembele se află în continuare alături de Barcelona în Statele Unite ale Americii. După amicalul de la Dallas cu Real Madrid, echipa lui Xavi s-a îndreptat către Las Vegas, acolo unde va juca un meci amical cu AC Milan.

Francezul s-ar fi înţeles deja cu PSG, dar continuă să fie alături de catalani, chiar dacă informaţiile sunt că nu va juca împotriva celor de la AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, situaţia unui posibil transfer al lui Dembele la PSG s-a schimbat. De la 1 august, clauza de reziliere a francezului s-a dublat şi a ajuns la 100 de milioane de euro. Dacă PSG s-ar fi grăbit, parizienii ar fi plătit doar 50 de milioane de euro, lucru pe care francezul nu l-ar fi dorit însă. Potrivit presei din Spania, reprezentanţii lui Dembele au anunţat că francezul vrea să lase loc de bună ziua la Barcelona şi că preferă ca cele două cluburi să negocieze suma de transfer.

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și