Închide meniul

Barcelona a pus ochii pe un star de la Manchester City! Pe cine vor să aducă catalanii ca să-l facă uitat pe Lionel Messi

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 10:46

Reclamă
Barcelona a pus ochii pe un star de la Manchester City! Pe cine vor să aducă catalanii ca să-l facă uitat pe Lionel Messi

Manchester City, liderul din Premier League

Profimedia

Raheem Sterling a fost om de bază pentru Guardiola la Manchester City în ultimele sezoane, dar englezul și-a pierdut locul în primul „11” în această stagiune. Prin urmare, acesta și-ar dori să plece de pe Etihad Stadium la o echipă unde să fie titular meci de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raheen Sterling, pe lista Barcelonei

Cotidianul Sport scrie că Barcelona este o opțiune foarte serioasă pentru Raheem Sterling. Potrivit sursei citate, catalanii au încercat să-l aducă pe Sterling încă din această vară, dar mutarea nu s-a concretizat. Formația blaugrana vrea însă să reia negocierile în luna ianuarie.

Barcelona i-a adus deja de la Manchester City pe Sergio Aguero și Eric Garcia, ambii liberi de contract. Sterling mai are contract cu City până în 2023, fiind cotat în prezent la 90 de milioane de euro.

Jucătorul englez cu origini jamaicane joacă pe Etihad Stadium din 2015, când „cetățenii” l-au transferat de la Liverpool pentru 63,7 milioane de euro. În acest sezon de Premier League, Sterling a fost titular o singură dată și de trei ori a intrat de pe bancă.

Barcelona, statistici de coșmar

Echipa antrenată de Ronald Koeman a suferit o adevărată umilinţă pe Camp Nou, în primul meci din grupa E a UEFA Champions League, 0-3 cu Bayern Munchen. Catalanii au înregistrat o nouă înfrângere categorică, după cea cu scorul de 2-8 de anul trecut.

Reclamă
Reclamă

„Dubla” lui Robert Lewandowski şi reuşita lui Muller au făcut diferenţa. În lipsa lui Lionel Messi, fanii i-au fluierat pe jucătorii Barcelonei. A fost un eşec istoric! Gruparea blaugrana nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii lui Bayern. Nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în Liga Campionilor.

A fost pentru prima dată, în ultimii 24 de ani, când Barcelona este învinsă la debutul într-un sezon din Champions League. Nicio echipă care a început cu o înfrângere nu a câştigat trofeul.

 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și