Închide meniul

Barcelona a reuşit să-l legitimeze pe Sergio Aguero. Doi titulari şi-au redus salariile pentru a putea juca lângă atacantul argentinian!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 18:54 / Actualizat: 31 august 2021, 21:30

Reclamă
Barcelona a reuşit să-l legitimeze pe Sergio Aguero. Doi titulari şi-au redus salariile pentru a putea juca lângă atacantul argentinian!

Barcelona a reuşit să-l legitimeze pe Sergio Aguero

Profimediaimages

Catalanii l-au pierdut pe Lionel Messi, care a ajuns la PSG, dar nici aşa nu putea să înregistreze contractul lui Aguero. A fost nevoie ca doi dintre cei patru căpitani ai echipei să accepte să primească mai puţini bani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a reuşit să-l legitimeze pe Sergio Aguero

Barcelona a anunţat transferul lui Kun Aguero la finalul lunii mai, dar fostul vârf al lui Manchester City nu putea fi introdus pe lista Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania.

Juan Laporta a cerut ajutor din vestiar şi, în cele din urmă, poate răsufla uşurat. Sergio Busquets şi Jordi Alba au acceptat reducerea salariilor şi Aguero va putea evolua în La Liga.

Reclamă
Reclamă

O decizie similară a luat zilele trecute şi Gerard Pique. Atunci au fost înscrişi pe listă Memphis Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj.

Potrivit Mundo Deportivo, Sergi Roberto este singurul căpitan al Barcelonei care încă nu a acceptat să îi fie diminuat salariul. Cu el se poartă discuţii pentru prelungirea contractului scadent în vara anului viitor.

Joan Laporta a explicat de ce Barcelona s-a despărţit de Lionel Messi

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a oferit explicaţii după despărţirea grupării blaugrana de Leo Messi.

Reclamă

Negocierile au durat mai multe luni şi au picat, în principal, din cauza problemelor financiare ale echipei care a terminat pe locul 3 ultima ediţie din La Liga. Conducătorii Barcelonei nu au putut să facă rost de bani pentru a îndeplini cerinţele lui Messi. Joan Laporta a oferit explicaţii pentru anunţul care a şocat lumea fotbalului.

Din păcate, am primit o moştenire dezastruoasă. Salariul său reprezintă 110% din veniturile clubului. Când am ajuns la club, numerele care fuseseră prezentate după audit erau mult mai mari decât ceea ce ne-au spus și ceea ce anticipasem pe baza numerelor oficiale. Pierderile anticipate sunt foarte mari, datoriile anticipate sunt mari.

Vreau să fiu cât se poate de clar. Leo a vrut să rămână şi clubul a vrut ca el să rămână. Vine o vreme când trebuie să analizezi cu cifre. Regulile La Liga puteau fi mai flexibile, dar nu e nicio scuză pentru că ştiam.

Va lăsa o moşternire. Este un jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria clubului. Va rămâne cel mai mare jucător din istoria clubului. A lăsaat bucurie şi avem recunoştinţă eternă”, a declarat Joan Laporta, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și